Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 19. juni til den 26. juni 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri – Ringsted.

Mandag kl. 13.48 kom en person ind i en klinik på Møllegade, hvor han ville betale med en 1000 kr. Da medarbejderen var væk et kort øjeblik, blev der stjålet kontanter fra en kasse. Dernæst stak manden af i en bil sammen med to andre.

En politipatrulje fik øje på bilen i Køge, hvor en mand blev sat af for at tage bussen. Politiet anholdt manden i bussen kl. 14.00. Det er en 31-årig mand fra Rumænien. Han var i besiddelse af en dansk 1000 kr. De to øvrige og bilen har politiet ikke fået kontakt med.

Den 31-årige er fortsat anholdt, og han forventes fremstillet i grundlovsforhør tirsdag med krav om varetægtsfængsling.

Kørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Brogade, Ringsted

Lørdag kl. 10.19 sigtede politiet en 27-årig mand fra Ringsted for kørsel i frakendelsestiden i en personbil, idet den 27-årige var frakendt kørekortet frem til 2021. Da dagens kørsel var femte gang inden for de seneste tre år, at han blev afsløret i at køre bil trods frakendelsen af kørekortet, beslaglagde politiet personbilen med henblik på senere konfiskation. Den 27-årige vil derfor senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.

Spirituskørsel – Odinsvej, Ringsted

Torsdag kl. 11.15 anholdt og sigtede politiet en 44-årig mand fra Grevinge for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Brandundersøgelse – Ålbæk Huse, Jystrup Midtsj. – Ringsted

Fredag kl. 04.42 slog en 51-årig mand fra Jystrup Midtsj. alarm til brandvæsnet og politiet, fordi der var brand i hans carport. Han var netop blevet vækket af sit vækkeur, da han konstaterede røg i huset, ligesom strømmen var gået. I den åbne carport, hvor en bil og en ATV var placeret, var der brand. Familien evakuerede sig selv og slog straks alarm. Inden brandvæsnets ankomst nåede branden at brede sig til et værksted og selve beboelsen/huset, så husets vinduer og murværk revnede på grund af varmen fra branden. Branden forårsagede dermed omfattende skader på stedet, men årsagen til branden kendes ikke. Derfor skal politiet undersøge brandstedet nærmere for at få dette klarlagt. Ingen kom til skade ved branden.

Mistænkeligt forhold – Ringsted.

Onsdag kl. 09.45 blev en anmelder opmærksom på en 50-60 årig kvinde med udenlandsk baggrund, 170-175 cm høj, rødt skulderlangt hår, talte svensk eller norsk, iført sorte firkantede briller, dynevest og mørke jeans.

Kvinden befandt sig ved en adresse på Teglovnsvej, hvor der var bundet en gul snor ved anmelderens hegn uden nogen påviselig grund. Politiet kørte rundt i området for at kigge efter kvinden uden held.

Politiet vil gerne rose anmelderen for sin reaktion, hvor han direkte henvendte sig til kvinden, hvilket formentlig har fået hende til forsvinde fra området.

Indbrud i perioden
Ørnekildevej, Ørslevvester, Fjenneslev