bolsjeRingsteds borgere kan nyde søde sukkersager, når Bolsjekælderen åbner på Køgevej den 25. juni 2015. Her skal der nemlig både sælges bolsjer og undervises i, hvordan de farverige klumper laves.

Fremstilling, salg og undervisning sker ved Allan Andersen og Jessica Schmidt. Sortimentet består af over 40 forskellige slags smagsvarianter. Man vil både kunne smage klassikere som kongen af Danmark og helt nye varianter. Der eksperimenteres blandt andet med blandinger af frugt, lakrids og kaffe. Man vil også prøve at efterligne nogle smage kendt fra andre produkter, som eksempelvis københavnerstangen eller filurisen. Ved et besøg i Bolsjekælderen kan man blande sin egen pose fyldt med de smage man bedst selv kan lide.

Kun fantasien sætter grænser, når bolsjerne fremstilles i Bolsjekælderen. Juletræer til jul og hjerter til valentinsdag er originale temaer, men hvad med at bestille dine egne bolsjer med skrift på? Der kan skrives helt op til ni bogstaver på hvert bolsje.

På åbningsdagen den 25. juni kl. 12-17.30 vil der være smagsprøver på bolsjer samt kaffe, the og saft. Bolsjekælderen holder åbent torsdag og fredag kl. 10.30-17.30, samt lørdag kl. 10-17. Kommer man omkring kl. 11.30 eller kl. 14.30 kan man på tæt hold se sukkermassen omdannes til små kugler af lækker smag.

/Stine Amanda