Efter sommeren starter næste runde af det populære iværksætterkursus, som er udarbejdet i samarbejde mellem Ringsted og Køge kommuner. Første kursusgang er den 24. august 2015, og der er god grund til at dukke op. På kurset får du nemlig gode og konkrete råd til, hvordan du lykkes med din virksomhed.

Der arbejdes med deltagernes egne forretningsidéer, og undervisningen er kombineret af både workshops, gruppearbejde, foredrag og praktiske opgaver. En stor del af kurset går ud på at udarbejde handlingsplaner for din virksomhed, da hele meningen med kurset er at få omsat den viden du tilegner dig til brugbare løsninger.

Kurset afholdes over syv kursusgange mandag aften kl. 18.00-21.30, startende fra den 24. august. Prisen for hele kurset ligger på 800 kr., og det er inklusiv kursusmateriale og forplejning.

Iværksætterkurset afholdes fire gange om året skiftende i Ringsted og Køge. Denne gang afholdes det i Køge på Galoche Allé 15, men er åbent for både Ringsted og Køge kommunes borgere. Deltagerne skal være iværksættere og nystartede virksomheder.

Tilmelding og flere informationer kan findes på Køge Erhvervsservices hjemmeside.

/Stine Amanda