flyttesalgModetøjsforretningen Depend flytter nu adresse til Tinggade 5. Forretningen har tidligere ligget på Sct. Hansgade 12, og forhandlet mærker som Pulz Jeans, M by M, Modstrøm, Nümph med flere.

Indehaver Merete Toftgaard Dreisig har også haft undertøjsforretningen Z-bra på Tinggade 3, som for kort tid siden flyttede ind sammen med Depend på Sct. Hansgade.

Nu flytter Merete Toftgaard Dreisig forretningen til ny adresse på Tinggade og udvider med mere plads. De nye lokaler skal først sættes i stand, men derefter kan det ikke gå hurtigt nok med at flytte. Man ønsker at være flyttet ind på Tinggade 5 den 24. august 2015, og senest kan det blive den 1. september, da lejemålet i Sct. Hansgade ophører her.

Med mere plads følger også nye mærker, og man vil i den nye butik også kunne finde tøj fra blandt andet Mos Mosh og Rue de Femme. De gamle mærker vil naturligvis flytte med til Tinggade, og det samme gør personalet. Nu håber Merete Toftgaard Dreisig at hendes trofaste kunder vil gøre det samme, samt at nye vil komme til.

Skynd dig at kigge ind hos Depend på Sct. Hansgade; flyttesalget er nemlig begyndt og byder på hele 20 % på alt i forretningen.

/Stine Amanda