SONY DSC

Ringsted Natten – i år fredag den 28. august 2015 – har udviklet sig til en aktivitet, som mange ser frem til med stor glæde. Det er en aften, hvor man i Ringsted midtby kan opleve spændende og varieret underholdning, hvor man træffer venner og bekendte, ligesom der er mulighed for at shoppe i byens butikker, der har udvidet åbningstiden til lejligheden.

Byen summer af liv. Man fornemmer hyggen og den specielle stemning der opstår, når mange er samlet denne hyggelige sommeraften.

Med andre ord er det en rigtig god mulighed for at profilere din forening over for et stort publikum. Sidste år var der således 10-12.000 mennesker til Ringsted Natten.

Aktiviteterne starter kl. 18.00 og afsluttes med et kæmpe festfyrværkeri kl. 22.30 på plænen ved Sct. Bendts Kirke.

I år underholder Gasoline og Bryan Adams Tribute på Dagbladet-scenen.

I lighed med tidligere år er der mulighed for at deltage med forskellige former for opvisning, underholdning, uddeling af brochurer, artikler, smagsprøver og lignende.

Du skal selv medbringe alt nødvendigt udstyr (borde, stole, telte m.m.) samt sørge for sikkerheds- og brandforanstaltninger, hvis dette måtte være aktuelt.

I forbindelse med håndtering af levnedsmidler er det ligeledes en forudsætning, at veterinærbestemmelser overholdes.

Hvis din forening har lyst til at medvirke med en aktivitet ved Ringsted Natten 2015, vil Eventsekretariat meget gerne have jeres tilmelding senest 10. august 2015.

Tilmelding sti@ringsted.dk.

Oplys hvilken aktivitet din forening ønsker at deltage med samt hvor stort areal foreningen skal bruge, samt om der skal være adgang til strøm (kun til lys og evt. pc).

Oplys navn, adresse, tlf. nr. og e-mail på kontaktperson, som skal modtage de praktiske informationer ugen op til Ringsted Natten.

10. august 2015 er samtidig deadline for at fremsende tekst og et godt foto til redaktionel omtale af jeres arrangement. Omtalen vil blive bragt i Lokalbladets indstik om Ringsted Natten (udgivelse 25. august).

Følg Sommer i Ringsted på Facebook.