Efter påske skal de mindste igen starte i vuggestuer, daginstitutioner, dagplejer osv. og skolerne åbner op for 0.-5. klasse. Planen i Ringsted er i flg. Bente Haargaard, Leder af Sundhedstjenesten, at børnene så vidt muligt skal opholde sig udenfor det meste af dagen, og derfor bliver forældrene bedt om, at sende 2-3 flyverdragter med hvert barn.

Det er desværre ikke alle forældre der har 2-3 flyverdragter til deres børn, og derfor blev Mødrehjælpen Ringsted Lokalforening spurgt om de kunne udlåne de flyverdragter, som er doneret til lokalforeningen, og allerede nu er vasket og pakket væk til næste vinter. SELVFØLGELIG kan vi det, oplyser de på deres Facebook!

Så her til eftermiddag er der afleveret 2 flyttekasser med alle de flyverdragter, thermotøj, regntøj, handsker, luffer og huer, som ellers var pakket ned til næste vinter. De er doneret til det gode formål og vi håber, at det vil være en lille hjælp, for vi er godt klar over, at de ca. 20 flyverdragter, 2 skibukser, 15 frakker, 15 stk. thermotøj, ca. 20 regntøj og diverse huer, handsker og luffer, IKKE dækker hele behovet. Men de har givet alt det de havde på lager og så kan man ikke gøre mere

Følg med på siden her og få nyhederne først.

Foto: Mødrehjælpen Ringsted Lokalforening