Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2020/06/08 til 2020/06/16.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Ordensbekendtgørelsen – Vilh. Andersensvej, Ringsted

Kl. 10.35 anmeldte en kvindelig parkeringskontrollør, at en mandlig bilist, hvis bil havde fået en parkeringsafgift, havde taget noget af hendes udstyr, som han havde kastet i jorden, fordi parkeringskontrolløren ikke ville annullere den tildelte afgift. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en stadig ophidset, 28-årig mand fra Ringsted, hvis verbale frustrationer nu gik ud over politipersonalet, som blev omtalt med diverse eder og forbandelser. Politiet vurderede, at manden havde forstyrret den offentlige orden på grund af sin adfærd over for både parkeringskontrolløren og politiet, så den 28-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han kan nu forvente både en bøde fra politiet og kravet fra parkeringskorpset om betaling af den tildelte parkeringsafgift.

Ransagning efter skydevåben – Eksercerpladsen, Ringsted

Tirsdag formiddag mødte politiet talstærkt op på en adresse i Ringsted, da der var mistanke om, at en beboer på stedet opbevarede et skydevåben. Politiet tog alle forbehold, men beboeren, en 47-årig mand, blev anholdt uden dramatik. Hans hjem blev ransaget, hvor der blev fundet to hardballpistoler med CO2 patroner, der bruges som drivmiddel. Den 47-årige kunne lovligt besidde de to våben, men politiet skal nu undersøge, om måden han har opbevaret våbnene er en overtrædelse af våbenloven. Den 47-årige var derfor kun kortvarigt anholdt, men blev løsladt efter afhøring på stedet. Sagen vil nu blive juridisk vurderet, hvorefter den 47-årige vil høre nærmere.

Harmonikasammenstød – Roskildevej, Snekkerup – Ringsted

Kl. 17.16 skete et harmonikasammenstød på rute 14 i nordgående retning ved Snekkerup i Ringsted. Trafikken var standset, idet en bil var standset på kørebanen for at svinge til venstre ind ad en indkørsel. En 25-årig mand fra Fredericia overså at bilen foran var standset og kørte op bag i personbilen foran. Det resulterede i, at yderligere to biler blev involveret i harmonikasammenstødet. Politi og ambulancer kørte til stedet, hvor nogle af de implicerede blev kørt til kontrol for smerter i nakke og ryg. Der var dog ingen melding om, at nogen personer kom alvorligt til skade ved sammenstødet. Politiet optog rapport i sagen, og bilerne blev fjernet fra vejen, så trafikken igen kunne glide på rute 14.

Mistænkelig indsamling – Kaserne Parkvej, Ringsted

Kl. 21.13 anmeldte en borger, at der gik to drenge i 14-15 års alderen rundt i en bebyggelse med ældreboliger på Kaserne Parkvej, hvor de udgav sig for at samle ind til nødhjælpsorganisationen, Red Barnet. Anmelderen, en 43-årig mand fra Ringsted, blev mistænksom over indsamlingen og råbte drengene an, hvilket fik drengene til at flygte fra stedet. Den ene dreng løb til fods og den anden dreng stak af på løbehjul. Politiets vagtcentral efterlyste de to drenge til patruljerne, men politiet fandt ikke frem til dem. Der kom ikke flere anmeldelser om mistænkelig indsamling i området.

Forsamling af biler og personer – Kærup Industrivej, Benløse, Ringsted

Kl. 22.01 fik politiet den første af flere anmeldelser fra lokale virksomhedsejere om, at flere biler var kørt ind i industriområdet, hvor der ifølge anmeldelserne skulle være omkring 200 biler forsamlet. Politiet kørte til området med flere patruljer, som kunne konstatere, at både bilisterne og tilstedeværende tilskuere hurtigt forsvandt fra området, så roen blev genoprettet i området efter den uautoriserede forsamling af bilister. En af de tilstedeværende patruljer bemærkede i øvrigt, at en 18-årig mand fra Hårlev som fører af en personbil kørte den “forkerte” vej rundt i en rundkørsel på Kærup Parkvej, så han blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Ud over en bøde kan han også forvente at få et klip i kørekortet, når sagen skal afgøres. Ingen andre blev sigtet for overtrædelse af hverken færdselsloven eller overtrædelse af forsamlingsforbuddet.

Færdselsuheld – Slimmingevej, Ringsted – Køge

Kl. 23.42 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et solouheld, hvor en motorcyklist var forulykket. Det viste sig, at en 25-årig mand fra Køge var kørt på motorcykel ad Slimmingevej mod nord, da han kort efter sidevejen Lundegårdsvej mistede kontrollen over den. Det resulterede i, at han væltede og kurede ca. 150 meter hen ad vejen, inden han standsede ude på en mark. Den 25-årige blev bragt til skadestuen i Slagelsen til kontrol, men var sluppet fra solouheldet med diverse knubs.

Indbrud i Perioden

Tranevej, Ringsted