Medicin-industrien har udviklet sig markant de sidste årtier, og mange nye former for medicin og behandlinger er blevet opfundet. En af de nye metoder og former for medicin, som er vokset i popularitet er cannabisolie. Cannabis er traditionelt set ilde set på, grundet dens tætte relation med hallucinerende stoffer, men det medicinale brug af CBD-olie er lovligt og uden hallucinerende effekter. Cannabisolie bliver solgt af mange forhandlere nu, og det bruges til at behandle mange forskellige former for smerte og sågar angst. Da der er mange forhandlere på markedet, kan det være en fordel at sammenlign priserne på cannabis olie, og være sikker på at man får det bedste produkt til de billigste penge.

Ledsmerter og angst-dulmende
En måde hvorpå cannabis olie kan hjælpe dig i hverdagen er, hvis du blandt andet lider af ledsmerter. Ledsmerter kan være svære at komme til livs, da de ofte skyldes overbelastning og længerevarig stress på kroppen. Det har stor effekt i folks hverdag og kan presse kroppen ud i sitautioner, som den ikke har godt af i længden. Cannabis olie kan være med til at dulme smerten, og sågar hjælpe dig med at falde til ro om aftenen og få en bedre nattesøvn.

Derudover er cannabis olie bevist at kunne hjælpe mod angst. Mange danskere lider af angst i hverdagen, og da cannabisolie har den beroligende effekt – uden at være hallucinerende – kan det være behjælpelig med at bekæmpe angst.

Atleter og sportsudøvere kan bruge det til restitution
Cannabis olie kan være en måde hvorpå man som sportsatlet kan hjælp kroppen med at restituere og derved opnå hurtigere aflastning af muskler og sågar muskelopbygning. Restitution sker når musklerne og kroppen vender tilbage fra stor belastning, og dette sker ofte når vi sover eller slapper af om aftenen. Når vi sover arbejder musklerne på at vende tilbage til den ønskede form, og en bedre nattesøvn kan hjælpe med det – da CBD-olie hjælper kroppen med at få en bedre søvn, vil det også hjælpe med restitution.

Det samme princip gælder for atleter som ønsker at bygge muskler. Når kroppen restituerer og bryder amino-syren fra proteinen i stykker og bruger byggeklodserne til at genopbygge musklerne, har kroppen brug for søvn – denne proces sker blandt andet om natten, når kroppen hviler sig. Derfor er det vigtigt både for muskelopbygning, vægttab og restitution at kroppen får en god nats søvn – dette er CBD-olie virkelig en god hjælper til.

 

Foto: Pixabay.com