Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2015-08-24 til 2015-09-01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Anholdelse – Ringsted
2015-08-31 – Kl. 1340 anholdt politiet en 35-årig mand fra Ringsted, der var udviste megen interesse for et hus på Hækkerupsvej. Det blev bemærket af andre beboere på vejen og politiet blev tilkaldt. Den 35-årige blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet til den 100915.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Nørregade, Ringsted
2015-09-01 – Kl. 2057 fik politiet en anmeldelse om, at en personbil havde påkørt et vejskilt, som havde sat sig fast, medens føreren af bilen fortsatte sin kørsel ad bl.a. Zahlesvej, Ringsted, hvor bilen og føreren blev tilbageholdt. Politiet kørte til Zahlesvej, hvor føreren – en 62-årig mand fra Ringsted – blev anholdt og sigtet for spirituskørsel i personbilen. Politiet kunne efterfølgende konstatere, at vejskiltet var blevet påkørt på Nørregade tæt på rundkørslen ved Nordre Ringvej af den 62-årige, der efter uheldet havde fortsat sin kørsel ad bl.a. Dr. Margrethesvej til Zahlesvej. Den anholdte blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol samt afhøring til sagen. Politiet inddrog dog hans førerret, så han ikke længere må køre bil, fordi politiet efter en alkometertest forventer, at alkoholpromillen i hans blodprøve vil være på høj, at den 62-årige vil blive frakendt kørekortet ved sagens afgørelse. Ingen andre parter var involveret i uheldet, og den 62-årige kom ikke selv til skade ved påkørslen af vejskiltet.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Ahorn Alle, Ringsted
2015-08-24 – Kl. 1042 sigtede politiet igen en 18-årig mand fra Ringsted for kørsel uden førerret i en personbil. Da han en hel del gange tidligere var blevet afsløret i at køre bil trods manglende kørekort, beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation. Han vil derfor blive indkaldt til et retsmøde, når denne sag og spørgsmålet om endelig konfiskation af hans bil skal afgøres.

Spirituskørsel – Ringsted
2015-08-31 – Kl. 0115 anholdt politiet en 29-årig mand fra Ringsted, der kørte i bil på Nørregade, selv om han var påvirket. Kørekort havde han heller ikke noget af. Den 29-årige fik taget en blodprøve og løsladt efterfølgende.

Indbrud i perioden
Hækkerupsvej, Ringsted