Artiklen er sponseret

Det kan være svært at koge et æg helt rigtigt. Kogetiden afhænger oftest af æggets størrelse, og selvfølgelig hvordan du vil have det tilberedt. De fleste koger æg helt traditionelt i en gryde eller kasserolle med vand, men vidste du, at du kan gøre det endnu nemmere med en æggekoger? Bliv klogere her.

Fordelene ved en æggekoger

Med en æggekoger fra Severin kan du få perfekte æg hver evigt eneste gang.  Du slipper for at finde en gryde, hælde vand i, få vandet til at koge, putte æggene i og holde øje med at det ikke koger over. Med en æggekoger skal du helt simpelt blot finde det ønskede antal æg frem, måle vand op i det medfølgende målebæger og indstille æggekogeren til hvordan du vil have, at dit æg skal være.  Det eneste det kræver er en stikkontakt, og så er du klar til at bruge maskinen. Et andet plus er at det også giver et lavere energiforbrug, end at skulle til at få vandet i gryden til at koge på komfuret.

Hvilke slags æg kan man lave?

Du kan lave mange slags æg i en æggekoger som bl.a. hårdkogte æg, blødkogte æg og pocherede æg. Alt efter hvilket slags æg du ønsker, skal du blot indstille tiden på æggekogeren, og derefter lyder der et bip når æggene er klar. Der er plads til op til 6 æg ad gangen, og der medfølger et målebæger med en æggeprikker i. Med æggekogeren bliver det meget nemmere at lave lækre æg til alle dagens måltider, og endda også i hverdage på travle morgener, da du ikke skal holde øje med æggene på komfuret, men blot skal starte maskinen og ventede på bippet, der fortæller dig, at æggene er klar. Æggekogeren er desuden super nem både at betjene og rengøre.

Med en æggekoger fra Severin kan du få perfekte æg hver evigt eneste gang.  PR-foto

Sider2022