Med ryggen mod muren leverede Benløse en gedigen holdindsats og rykkede trods skader og sygdom så tæt sammen i bussen, at Rødovre blev basket med 5-1 i Rødovrehallen. Der er nu dækket op til en afgørende kamp 5 i Ringsted Sportcenter lørdag den 9. april kl. 15, oplysre Benløse Floorball i en pressemeddelelse.

Rødovre havde umanerligt svært ved at trænge igennem Benløses hårdt kæmpende forsvar og scorede for anden gang i semifinaleserien kun et mål

Lørdag vandt Rødovre den tredje semifinale med 6-1 og bragte sig foran 2-1 i kampe. Nærmest med den ene hånd på ryggen. Benløse lignede i den forestilling en groggy bokser, der næppe skulle have haft starttilladelse, og cheftræner Jens Hagbarth kunne konstatere, at Benløse bare ikke var der.

Sygdom og skader
Søndagens fjerde semifinale blev den diametrale modsætning, hvor Benløse i den grad var der. Lige på nær Jacob Bøge, der lå syg i Ringsted og Anders Christesen og Tim Jannerup, der var ude med skader, men gav moralsk støtte i den store kasse en stemningsforladt hal i Rødovre, der faktisk blev domineret af Benløses medrejsende fans.

De Benløse-spillere, der var på banen, maste bare på i høj kadence. Også efter at back-esset Daniel Mac Cabe måtte udgå midt i anden periode efter det, der lignede et vrid i knæet.

Fra 0-0 til 0-5!
Mathias de Fries indledte målscoringen efter en vanlig afventende start fra begge hold. Benløses hurtig-løber, der for alvor stemplede ind i semifinaleserien, lagde elegant bolden under Rødovre-kepper Mike Trolle til 1-0 i første periode, før Mathias Glass fortsatte sin imponerende pointstime med 2-0-målet i anden periode.

Mathias de Fries satte også 3-0 ind helt oppe i målhjørnet nærmest på vej på banen fra udvisningsbænken, og i tredje sørge kaptajnen Niklas Elfving for 4-0, mens Glass med sit andet mål øgede til 5-0!

Det er de færreste hold, der sender Rødovre til 5-0-tælling i egen hule, og Rødovre forsøgteda også at finde modsvar, men det var ingen stor dag for storkøbenhavnerne.

Appel fra cheftræner: Håber på massiv opbakning til afgørende kamp
Allerede kort inde i 3. periode begyndte Mike Trolle at pendle mellem Rødovres mål og bænken for at få en ekstra markspiller på banen, men lige lidt hjalp det. Jo, Jannik Trolle fik lov til at pynte på resultatet med sin reducering til 1-5, så Rødovre undgik at gå fra banen med et rundt nul på tavlen, men til gengæld tog de obligatoriske frustrationsudvisninger i modvind.

– Det var en dejlig sejr. Jeg er meget stolt af spillerne. Trods sygdom og skader, så rykker vi sammen og spiller en brandkamp. Nu håber vi på massiv opbakning i Ringsted næste weekend. Det får vi brug for, for Rødovre er gode i de afgørende kampe, men vi vil gøre alt hvad vi kan og lidt til for at booke billet til finalen, sagde Benløse-træner Jens Hagbarth efter 5-1-sejren.

Den 5. og afgørende semifinale spilles lørdag den 9. april kl. 15 i Ringsted Sportcenter.

Semifinale 4 ud af max 5
Rødovre – Benløse 1-5 (0-1, 0-1, 1-2)
14.18: 0-1 Mathias de Fries (Milan Adam)
15.49: U2 Niklas Elfving (Benløse)
17.29: U2 Oscar Eklund (Rødovre)
23.12: 0-2 Mathias Glass (Peter Pfneiszli)
32.27: U2 Mathias de Fries (Benløse)
35.04: 0-3 Mathias de Fries
40.32: 0-4 Niklas Elfving (Frederik Grønhøj Stigaard)
42.18: 0-5 Mathias Glass (Peter Pfneiszli)
42.18: Time out Rødovre
49.16: Time out Benløse
42.58: 1-5 Jannik Trolle (Oscar Eklund)
43.58: U2 Jannik Trolle (Rødovre)
55.31: U2 Christian Johannesen (Rødovre)
58.46: U2 Milan Adam (Benløse)

Udvisninger: Rødovre 3x2min., Benløse 3x2min.
Dommere: Steffen Leholk og Tobias P. Jørgensen
Rødovrehallen

Semifinaleserien bedst af 5 kampe: Stillingen er 2-2 i kampe
-> Semifinale 1: Benløse – Rødovre 3-6 (2-2, 0-3, 1-1)
-> Semifinale 2: Benløse – Rødovre 4-1 (1-0, 2-1, 1-0)
-> Semifinale 3: Rødovre – Benløse 6-1 (1-0, 1-0, 4-1)
-> Semifinale 4: Rødovre – Benløse 1-5 (0-1, 0-2, 1-2)
-> Kamp 5: Lørdag d. 9. april kl. 15 i Ringsted Sportcenter

Vendsyssel (1) har slået Copenhagen (4) 3-0 i kampe og er klar til finalen, mens københavnerne skal spille bronzekamp. Medaljekampene spilles lørdag den 16. marts i Randers.