Ved du hvad du skal lave nytårsaften? Det ved Italy Italy, som har denne lækre nytårsmenu på vej:
Forret, 3 specialiteter:
Code di gambero, majonnaise alla bisque e bottarga di tonno
Tigerrejer, bisque-mayo og tun ”bottarga”
Vitello in salsa verde
Rosastegt kalvelårtunge i ”salsa verde”
Salmone marinato all´arancia e aneto su letto di zucchine croccanti. Crema di mozzarella e pesto genovese
Appelsin og dild-marineret laks på sprøde courgetter. Mozzarellacreme og pesto genovese
Hovedret – vælg mellem:
Filetto di nasello in cartoccio con verdure e patate, salsa al burro e zafferano
Kulmulefilet på let sauteret grønsager, kartofler og spinat. Fiskefond-smørsauce smagt til med safran
… eller…
Filetto di manzo. Salsa al vino rosso
Oksemørbrad. Rødvinsauce
Tilbehør af pommes Anna, spinattimbale, græskartimbale og gratineret fennikel
Dessert:
Tris di panna cotta, vaniglia, cioccolato e lampone
Variation af “panna cotta”, vanilje, Chokolade og hindbær
Pris for denne menu er kr. 359,00 pr. person, min. 2 personer. Menuen leveres med restaurantens hjemmebagte brød
Tilkøb: 3 slags italienske oste med frugt/grønsagskompot, kr. 60,00/pers.
Hjemmelavet kransekage med nougat fyld, kr. 35,00/stk.
Sidste frist for bestilling af menuen er torsdag d. 27. december.
Afhentning af de bestilte menuer er mellem kl. 13.00-15.00. Der medfølger en vejledning om håndtering af retterne.