7-4 over ligaens 3’er i floorball

Benløse forsvarede sin 1. plads i floorball-ligaen med en 7-4-sejr onsdag aften i Benløsehallen over tabellens nr. 3 fra Copenhagen. Parløbet med Vendsyssel fortsætter i toppen af tabellen.

download (8)Ungarske Peter Pfneiszli (billede) løb i anden periode fra Copenhagen-forsvaret og scorede.

Før opgøret havde Copenhagen vundet fem ligakampe i træk. Efter kun 19 sekunder fortsatte københavnerne med mål til 1-0 fra anfører Jacob Andersen.
Kun denne gang var Copenhagen foran og den. Føringen holdt kun i 50 sekunder, så udlignede Daniel Mac Cabe.

Benløse  førte 2-1 da Milan Adam og Peter Pfneiszli arbejdede sammen og Milan blev målscorer. Derfra var Benløse foran resten af kampen, men spændingen slap aldrig rigtigt taget i kampen. Benløse kunne ikke finde hul til at score og Copenhagen manglede det sidste for at få være godt med i kampen.

Seks mål
I anden periode slog Benløse til i overtal, da Rasmus Poulsen slog bolden op under overliggeren. I stedet for reducering, placerede Peter Pfneiszli bolden op i højre målhjørne til 4-1. Det hjørnetræf lod københavnernes Nikolaj Parbo sig inspirere af, og satte bolden i samme hjørne.

Tim Jannerup var, i anden periode, præcis med sin afslutning til 5-2,. Derefter kommer Parbo med sit andet mål til 5-3 efter en hurtig kontra. Det blev Pfneiszli, der viste en flot præstation kun 14 sekunder efter Copenhagens reducering. Benløse gik til anden pause foran 6-3.

Tilfreds træner
Tredje periode jagtede Copenhagen Benløse, som søgte at lukke kampen – og havde chancerne til det. I stedet dukkede københavnernes gamle måltyv Alex Jensen op og reducerede til 6-4, 12 minutter før afslutning.

Frederik Grønhøj Stigaard sørgede for målet til 7-4.

– Jeg er rigtig godt tilfreds. Vi spillede en flot kamp mod en stærk modstander, og fornemmelsen var god hele vejen igennem. Spillerne fortjener ros over hele linjen, og nu glæder vi os bare til næste opgave i Frederikshavn, sagde Benløses træner Jens Hagbarth efter kampen.

Hjemmebanefordel i kvartfinalerne
Det stod hårdt til mellem Frederikshavn og Vendsyssel onsdag aften.
15-3 vandt rækkens nr. 2, og Benløse og Vendsyssel er i direkte duel om 1. pladsen. Benløse har 28 point, Vendsyssel 26. Begge hold har spillet 11 kampe og Vendsyssel er bedst indbyrdes.

Nordjyderne har på papiret det letteste program med Copenhagen på udebane som den sværeste opgave. Benløse har tre svære udekampe tilbage.

Benløse har med sejren sikret sig minimum 3. pladsen i ligaen, som giver hjemmebanefordel i kvartfinalerne. Den spilles bedst af fem og begynder i weekenden 5.-6. marts. 2. pladsen er også vigtig, fordi den giver hjemmebanefordel i en evt. semifinaleserie.