scandic-ringsted1-150x150Scandic Ringsted ligger midt på Sjælland i gåafstand fra byens centrum.

Ringsted har solide rødder i Danmarkshistorien, og man mærker tydeligt historiens vingesus, selv om byen i dag også er en moderne handels- og kulturby med alt, hvad det indebærer af muligheder.

Hotellet ligger i centrum , 1,5 km fra togstation og 66 km fra Københavns Lufthavn.

Hotellet tilbyder en afslappet og imødekommende stemning, og uanset om du er forretningsrejsende, mødedeltager eller nyder et par feriedage, vil du føle dig hjemme hos os.

scandic-ringsted-suite-300x162Hotellet har 75 værelser og handicapvenlige værelser. Wellness, Fitnessrum og Sauna. Der er muligthed for fri parkering.

Der er lyse værelser er i skandinavisk stil og med udsigt til byen eller haven. Der er adgang til WiFi uden beregning på hele hotellet.

 

 

scandic-ringsted-festI restaurant Klosterhaven kan du nyde en dejlig middag, og naturligvis har vi også Scandics store morgenmadsbuffet klar til dig efter en god nats søvn.

 

 

 

Ringsted%2c Fitness roomFitnessrum og sauna kan benyttes frit, og cykler kan lånes uden beregning i receptionen, når naturen eller de lokale attraktioner skal udforskes. Området er med sine seks golfbaner inden for 25 km fra hotellet et slaraffenland for golfspillere.

 

 

 

 

Ringsted%2c meeting room%2c Figaro%2c conferenceKommer du fra erhvervslivet og skal holde konference, så kan Scandic tilbyde dig 8 fleksible mødelokaler fra 2 til 180 deltagere. Alle lokaler er med dagslys, professionelt AV-udstyr og placering i stueetagen. I pauserne kan vi tilbyde spændende løsninger på mad og drikke.

Parkeringsplads til fri afbenyttelse for vores gæster. I samarbejde med Ringsted Kongrescenter kan der arrangeres konferencer for op til 900 personer.

Scandic Ringsted byder på bar og restaurant, åben shop 24 timer.

 

imagesHotellet er Svanemærket

 

 

Scandic Ringsted
Nørretorv 57
DK-4100 Ringsted

Telefon +45 57 61 93 00
E-mail: ringsted@scandichotels.com
scandichotels.dk/ringsted