Ringsted Festival er klar med nye navne til årets musikprogram. Husk at du kan lytte med på Spotify og varme op til festivalen mens du er på vej på arbejde, når du har fri – eller bare når du har lyst.

Bryan Adams Tribute rocker om fredagen i Pamperhalletribute adams
BRYAN ADAMS TRIBUTE har for alvor sat sit navn fast i toppen af den danske cover-scene. Bandet leverer et top-trimmet og kvalitativt rock-show, der ligger så rystende tæt opad originalen, at selv hardcore Adams-fans må knibe sig i armen.

Frontmand Claus Hassing, der både lyder som og ligner Bryan Adams, fuldender billedet af, at man lytter til originalen, mens man rocker med på Summer of 69, Cuts Like A Knife, Heaven, Run To You, Everything I Do og alle de andre Adams sange.

Bandet høster også stor anerkendelse i udlandet, hvor de betegnes som det bedste tribute-act til Bryan Adams i Europa.

“Ækte Vare”-rapperen Gilli er aktuel med helt ny EPgilli
23-årige GILLI kom i 2010 frem som en del af gruppen B.O.C sammen med Kesi og Højer Øye, og har siden featured på en lang række store hits som bl.a. S!vas’ “D.A.U.D.A”, Kesis “VORS” samt Mellemfinga’Muziks “A.P. Møller” og “Cocaina”.

I 2014 blev han for alvor landskendt igennem filmen Ækte Vare, hvor han spillede hovedrollen, og hvor hans EP med samme navn dannede soundtrack til filmen.EP’en “Ækte Vare” modtog flere guld- og platincertificeringer, men det er med hans aktuelle singler “Orale” og “C’est La Vie”, at han for alvor har slået sit navn fast på den danske musikscene. Begge singler var to af efterårets mest spillede og streamede singler. I januar 2016 udkommer endnu en single, som er blevet døbt ‘Tidligt Op’.

GILLI er på alles læber og erobrer i skrivende stund samtlige platforme, så det må siges at være noget af en indledning til hans kommende EP, der forventes ude i starten af 2016.

Dancehall-duoen Djämes Braun springer ud i det ukendtedjames braum
Med over 35 millioner streams har Djämes Braun fastslået, at de kan skære hits, der skødesløst blander ingredienser fra hele verden. Nu lader den musikalsk grænseløse duo hiphoprødderne stikke op til overfladen med singlen. “Geronimo” er et track om alt det, Djämes Braun står for: At turde tage springet ud i det ukendte.

2015 blev en lang fest for duoen Djämes Braun. De udgav deres debutalbum, de hittede med ‘Inficeret’, “Fugle”, ‘Lytter Ikk’ til dem’ og de optrådte på såvel Grøn Koncert som en lang række festivaler.

Nu indleder de to arbejdssomme barndomsvenner Lasse Pilfinger og Kenno 2016 med en helt ny single: ‘Geronimo’.

Djämes Braun er blevet streamet over 35 millioner gange, de har over 20 millioner visninger på youtube og har sikret sig fem platin og to guldplader.

Husk din billet til Kick-Off
Kom og vær med, når det fulde musikprogram afsløres lørdag 2. april 2016 til en storslået kick-off fest på Plastfabrikken sammen med KATO, Milling & Molbech samt Decco Band.