Hvis du ønsker at udforske Danmark udenfor de store byer, så er Ringsted et oplagt bud. Byen har en fin mellemstørrelse, hvor du både kan mærke roen og se flot natur udenfor byen, men hvor der stadig er liv inde i bykernen med butikker, restauranter og meget mere. Det er en oplagt destination både for en endagsudflugt såvel som en weekendtur eller et længere ophold med vennerne – det er masser at lave, og det er nemt at komme ud og hjem igen.

Underholdning i Ringsted

Ringsted byder på en masse forskellige aktiviteter til både børn og voksne. Der er masser af sportsaktiviteter og ture man kan tage ud på, såvel som et natteliv med barer og diskoteker (mest kendt er nok Crazy Daisy) – og hvis du ender med at have lidt ekstra penge på lommen når aftenen er ovre, så kan du f.eks. finde en lokal arkade eller hygge dig med online casino dagen derpå. Der er nemlig rig mulighed for overnatning hos Ringsted. Du finder både de velkendte Danhostel- og Scandic-kæder, som ligger centralt i byen, men du kan også finde hyggeligt Bed & Breakfasts.

Hvis du er mere til sport og aktiv ferie, så har Ringsted det yderst populære Camp Adventure i nærheden, hvor man kan komme op i Skovtårnet og hygge sig med f.eks. klatring og svævebane i træerne. Der er også Ringsted Sportcenter og svømmehal. Du kan finde en hel oversigt over sports- og udendørsaktiviteter her.

Besøg også Danmarks eneste outlet by

Hvis du er klar på at shoppe igennem, så er et af de helt store trækplastre ved Ringsted naturligvis også deres outlet by, som består af mere ned 48 forskellige mærkevareoutlets og restauranter, så man kan bruge en hel dag på at kigge efter gode tilbud. Alle butikkerne er samlet sammen om en række gågader, så man hurtigt kan komme fra butik til butik, og derudover har outlet byen også en stor parkeringsplads, så man ikke skal bekymre sig om trængsel. Det er ligesom de store outlet byer du finder i udlandet, men bare i Danmark, og kun ca. 65 kilometer fra København. Det er en oplagt endagstur med dine shoppeglade veninder!

Ringsted er nem at komme til og fra

Hvis du ikke lige har adgang til en bil eller måske er bekymret for at en tur til Ringsted ender med at være lig med forsinkelser og en masse besvær, så kan du tage det helt roligt. Ringsted er et trafikalt knudepunkt, hvor toge og busser bl.a. drejer næsen mod København, Jylland og Fyn, eller mod Sydsjælland. Uanset hvor du kommer fra, så vil det derfor være nemt at komme til Ringsted, da det er et naturligt stop for de fleste regionale toge og busser. Derudover er de fleste ting i Ringsted by i gåafstand, så du skal ikke bekymre dig om f.eks. at skulle leje bil eller andet. Hvis du vælger at besøge Ringsted i bil, så er det dog nemmere at komme ud til andre landsbyer i nærområdet eller attraktioner der ligger længere ude, f.eks. Camp Adventure.

 

Foto: SDL