I anledning af Sebastians 75-års fødselsdag drager en af Danmarks mest ikoniske musikere ud på stor Danmarksturné i 2025 sammen med Danmarks Underholdningsorkester og en række store danske solister. Glæd jer til at opleve koncerten i Ringsted Kongrescenter den 16. januar 2025.

Koncerten bliver en storslået og gennemført hyldest til Sebastians imponerende musikkarriere, der strækker sig over mere end fem årtier. Kendt for sine udødelige hits som “Vintervise”, “Når lyset bryder frem” og “Fuld af nattens stjerner”, har han været en fast del af den danske musikscene siden 1970’erne. Hans sange har en særlig evne til at fange den danske sjæl, og han er elsket af generationer for sin lyriske dybde og musikalske mangfoldighed.

”Danmarks Underholdningsorkester er stolte over at kunne fejre en af vores største musikalske legender gennem tiden Sebastian har givet os så meget gennem sin musik, og vi ser frem til at skabe en uforglemmelig aften i hans ære. Vi glæder os til at kunne bidrage med den symfoniske dimension til Sebastians værker og fremhæve de nuancer og dybder, som hans kompositioner indeholder,” fortæller John Frandsen, Direktør for Danmarksunderholdningsorkester

Til koncerten i Ringsted kan publikum forvente at komme med på en rejse gennem Sebastians historiske musikalske univers. Sammen med en række store danske solister i form af Karl William, Soleima, Vilma, Louise Fribo, Kristian Boland vil musikken blive løftet til nye højder i underholdningsorkestrets symfoniske univers.

Aftenen kulminerer i en fællessang, hvor publikum inviteres til at synge med og i fællesskab fordybe sig i de følelser, som kun Sebastian musik fremkalder. Derudover vil der være nyfortolkninger af hans største hits, duetter og fascinerende anekdoter.

Kom og vær med til at fejre Sebastian og hans uvurderlige bidrag til dansk musiktradition i Ringsted Kongrescenter den 16. januar. Køb billetter på ringstedkongrescenter.dk.