Forfatter og debattør Lisbeth Zornig Andersen holder foredrag på Ringsted Bibliotek torsdag den 21. november kl. 19-21.

I biografien “Zornig – Vrede er mit mellemnavn” og den prisvindende dokumentar “En barndom i helvede” har Lisbeth Zornig Andersen lukket hele Danmark ind i en verden, de færreste kender til, der er præget af normløshed, vold og svigt.

Denne aften på biblioteket deler hun ærligt og usentimentalt sin egen historie om at vokse op i et samfund, hvor voksne og systemer svigter. Hendes fortælling er rystende, men den er også fuld af håb og styrke. Lisbeth Zornig Andersen fortæller også, hvordan nogle få hverdagens helte greb ind og hjalp hende med at overleve og finde vejen ud af en barndom i helvede.

Gennem foredraget vil du høre om de udfordringer, Lisbeth Zornig Andersen mødte på sin vej mod et voksenliv med akademisk uddannelse og et rigt familieliv. Hun giver også et indblik i de overlevelsesstrategier, hun udviklede for at kompensere for de svigt, hun oplevede som barn.

Om foredragsholderen
Lisbeth Zornig Andersen er kendt som forfatter, aktivist og debattør på det socialpolitiske område, hvor hun kæmper for socialt udsatte børn og unges vilkår. Hun er født i Vanløse, men voksede op hos sin mor på Lolland, hvor hun blev anbragt på to døgninstitutioner, inden hun kom på gymnasiet og senere Københavns Universitet.

Tilmelding og billetter
Billetter købes online på www.ringstedbib.dk. Prisen er 155 kroner. KULT-medlemmer får rabat og kan købe billetter til 135 kroner.

Pressefoto