Du kender det nok godt. På dit loft gemmer sig ældre møbler, gamle arvestykker og måske antik elektronik. Genstandene har muligvis ikke længere nogen værdi for dig, men de kan vise sig at være en ren guldgrube.

Arbejdernes Landsbank i Ringsted får lørdag den 28. maj kl. 11.00-14.00 besøg af vurderingseksperter fra Lauritz.com, der tilbyder dig et gratis bud på, hvad dine ting er værd. Det eneste, vurderingseksperterne skal bruge for at give et bud, er tingene eller et godt foto af dem.

Helle
Helle Høgsbjerg Bang

”Det bliver rigtig spændende at se, hvad folk kan finde frem fra gemmerne. Alle er naturligvis meget velkomne til at kigge forbi, for hvad enten man har en antik vase eller en gammel transistorradio, kan den jo vise sig at være noget værd,” siger filialdirektør hos Arbejdernes Landsbank i Ringsted, Helle Høgsbjerg Bang.

Arbejdernes Landsbank og Lauritz.com har tidligere afholdt lignende arrangementer i andre byer, hvor tilslutningen var stor, og rigtig mange fik vurderet deres gamle ting og sager.

”Folk bliver tit positivt overraskede over værdien af deres genstande. Vores erfaring i Arbejdernes Landsbank er, at man ikke altid er klar over, hvor meget ens ting kan være værd. For nogle giver det god mening at lade tingene skifte ejermand for så at få råd til at anskaffe sig noget andet, som man har mere brug for,” siger Helle Høgsbjerg Bang.

Hvor: Arbejdernes Landsbank, Nørregade 25
Hvornår: Lørdag den 28. maj kl. 11.00-14.00