Kildeskolen_VibekeHavre
Vibeke Havre fratræder sin stilling pr. 1. august.

Ringsted Kommune oplyser i pressemeddelelse, at skoleleder på Kildeskolen, Vibeke Havre, har valgt at søge nye udfordringer og fratræder derfor sin stilling pr. 1. august. Nuværende  stedfortræder, Charlotte Dec Pedersen, vil frem til årsskiftet fungere som konstitueret skoleleder.

”Vi er ærgerlige over at miste Vibeke, men har selvfølgelig forståelse for, at det efter en årrække her i Ringsted var tid til at prøve noget nyt. Jeg vil gerne takke Vibeke for hendes store indsats og ønske hende held og lykke fremover.  Når det er sagt, glæder jeg mig over, at vi allerede nu har en yderst kompetent ledelse på plads, som kan gå direkte ind og forsætte Kildeskolens positive udvikling”, siger Henrik Harder, der er direktør for skoleområdet i Ringsted Kommune.

Mindre rokade

Det bliver den nuværende stedfortræder på Kildeskolen, Charlotte Dec Pedersen, der overtager stillingen som skoleleder. Hun konstitueres foreløbigt frem til årsskiftet.  Charlotte Dec Pedersen har været en del af Kildeskolen i knap ni år, og hun vil med sit indgående kendskab til skolen gå direkte ind i ledelsesarbejdet og fortsætte den nuværende udvikling.

Rokaden efterlader en ledig stilling som stedfortræder på Kildeskolen. Denne besættes af SFO-leder på Valdemarskolen, Winnie Kathrine Hansen.

Kildeskolens nuværende skoleleder, Vibeke Havre, skifter til en stilling som skoleleder på Tune Skole i Greve Kommune.

Kildeskolen_CharlotteDecPedersen
Stedfortræder Charlotte Dec Pedersen overtager stillingen som skoleleder.