politirapporten-foto-anne-beth-witte-1Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 8-14. september 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-ringsted.dk

 

Mistænkeligt forhold – Prinsessevænget

Kl. 1142 meddelte en vicevært for beboelsesejendommene, at tre sydeuropæisk udseende mænd i alderen 30-45 år skyndsomt var kørt fra området, da de følte sig “opdaget” af anmelderen. Ifølge anmelderen havde de tre mænd formentlig ikke noget legalt ærinde i området, og de kørte fra stedet i en lys metalgrå personbil af mærket Ford Escort. Politiet ledte efter bilen og mændene i området, men fandt dem ikke.

Indbrud i pizzeria – Sct. Hansgade

Kl. 0220 fik politiet flere anmeldelser om, at to mænd var i færd med at lave indbrud i et pizzeria. Den ene holdt vagt, medens den anden gik ind i butikken, hvor de forinden havde knust forretningsruden. Da “vagt-manden” følte sig opdaget, advarede han den anden medgerningsmand, hvorefter de to mænd forlod stedet i retning mod Dagmarsgade. Politiet kørte til området med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, der kunne følge et spor til Pileborggade/Dagmarsgade. Herefter forsvandt sporet efter gerningsmændene, der blev beskrevet som: A: Mand, 20-25 år, 175-180 cm, Talte: Dansk, Iført: Iført militærgrøn dunjakke med hætte, mørke jeans; B: Mand, 20-25 år, 175-180 cm, Talte: Dansk, Iført: mørkeblå jakke med hætte, mørke jeans. Det er uklart, om indbrudstyvene fik andet end et glas oliven med sig. Olivenglasset fandt politiet tabt/knust på flugtruten.

Lokalpolitiet i Ringsted hører g erne fra personer, der har bemærket A og B i området eller på flugtruten. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Brandundersøgelse – Fynsgade

Kl. 2352 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i kælderen i en etageejendom. Branden blev opdaget af en 27-årig mandlig beboer, der under ophold på sin altan kunne lugte røg. Han konstaterede, at det brændte i kælderen, hvorefter han straks gik i gang med at banke de øvrige beboere i etageejendommen op. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, der formentlig var opstået en el-installation og havde bredt til brændbart materiale i kælderen. Ingen personer kom til skade, og de materielle skader begrænsede sig til kælderen.

Indbrud i perioden
Sct. Hansgade, Ringsted
Kongensgade, Ringsted (2 steder)
Græsgangen, Ringsted
Nørregade, Ringsted
Ringstedvej, Mørkøv