Støt Brysterne Løbet taym4840Da borgmester Henrik Hvidesten skød arrangementet i gang søndag den 18. september kl. 11.00, var det med rekordstort tilmeldingstal. 413 deltagere havde tilmeldt sig årets udgave af Støt Brysterne Løbet Ringsted (366 i forsalg, resten på dagen).

Det er 5 år siden startskuddet lød for første gang, og siden da er der blevet samlet rigtig mange penge ind til Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne. Speaker Ole fra RIMO turde næsten love, at beløbet for de 5 år i alt når op på over 200.000 kroner, når 2016-regnskabet er gjort op.

Charlotte Voss Sørensen, der er ophavskvinde til arrangementet, og i alle 5 år har stået i spidsen for arbejdsgruppen, kunne desværre meddele, at løbet i dets nuværende form, blev afholdt for sidste gang i år. Forud for arrangementet ligger hvert år rigtig mange timers hårdt arbejde for hele arbejdsgruppen og derfor holder arrangementet pause i 2017. Charlotte luftede muligheden for, at der igen i 2018 vil være et arrangement til fordel for en kræftsygdom, men der er mange andre kræftsygdomme – udover brystkræft – der har behov for at få tilført penge til forskning mv., så lige nu er det uvist hvilket formål, der arbejdes for i 2018, hvis der bliver et arrangement.

Men i 2016 var det stadig til fordel for Brystkræft, og vejret, der viste sig fra sin bedste side, komplimenterede de smukke omgivelser ved Sørup Herregaard, der igen lagde sted til. De veloplagte frivillige arbejdede hårdt for at alt skulle klappe, og det gjorde det.

Da alle deltagerne – 8 km løbere, 4 km løbere og 4 km gående – var kommet i mål og havde spist deres muffins og drukket deres kaffe (begge dele sponseret af Sørup Herregaard, men ‘solgt’ til deltagerne for 10 kr., der ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse), blev de 59 flotte sponsorgaver udloddet.

Se film og billeder fra dagen nedenfor.

[slideshow_deploy id=’47078′]