Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet Okt 24, 2016 til Nov 02, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-ringsted.dk

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted.

Kl. 1448 skete et færdselsuheld på en rasteplads syd for Kværkeby, hvor en 77-årig mand fra Roskilde i sin bil kørte ind på rastepladsen med for høj hastighed. Han ramte en kampesten og dernæst en parkeret bil på pladsen. Der skete materiel skade men ingen personskade. Den 77-årige fik udtaget en blodprøve, da der var mistanke om, at han var påvirket af spiritus.

Tyveri fra genbrugsplads – Møllevej, Ringsted

Kl. 1634 anmeldte personalet på genbrugspladsen, at to mænd i en personbil havde taget nogle TV-apparater samt en bærbar PC. Herefter var de kørt fra stedet, men politiet fik kontakt til bilen. Heri befandt sig en 43-årig mand fra Helsingør og en 36-årig mand fra Sverige, som blev sigtet for tyveri af syv fladskærms-TV samt en bærbar PC fra genbrugspladsen. De kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen mod dem skal afgøres.

Indbrud i perioden Bringstrupvej, ringsted Bringstrupvej, Ringsted Acacievej, Ringsted Ahorn Alle, Ringsted