Midt i travlheden på Black Friday, var juletræstændingen på Torvet en kærkommen pause med tid til at børn og voksne i fællesskab kunne glæde sig til den kommende søde juletid.

Forventningsfulde børneøjne fulgte brandbilen fra Ringsted Brandvæsen, der med Julemanden og hans kone på taget og borgmester Henrik Hvidesten og hans to sønner Theodor og Cornelius på passagersæderne, kørte rundt i midtbyen og med sirenerne varslede, at julen kommer, julen kommer ! I baggrunden spillede Nisseorkestret op til juledans på den ene side af den 20 meter høje normannsgran, men der blev langet varme churros over disken på den anden side af juletræet.

På slaget 17 kastede Julemanden, der sammen med fru Julemand var hejst op i en lift, stjernestøv ned over juletræet og det smukke træ fik sine lys tændt.

Ringsted er nu officielt krøbet i julelyset og klar til en travl, men hyggelig julemåned, og overalt i byen – også i de private haver – får man julehygge på nethinden, når mørket falder på og de mange tusinde lys stråler om kap.

[slideshow_deploy id=’48881’]

/ht