I samarbejde med BGK Ringsted og STAKLADEN Ringsted præsenteres udstillingen Ringsted [indrammet] i Stakladen d. 9. december 2016. 

Ringsted [indrammet]

KOM OG OPLEV det lokale fællesskab i Ringsted og hvordan byens fortællinger bliver vakt til live igennem kunsten i Stakladens tomme rum.  Det er ganske gratis at deltage – og skulle kulden skulle bide ekstra hårdt, så byder café Roasted Kaffebar på varme drikke og dertilhørende hjemmebagt kage for en skilling! 

Om projektet: Ringsted [indrammet] er et kunstprojekt, der søger at afspejle den flygtige, personlige men genkendelige fortælling fra Ringsted i billeder, lys, lyd og installationer. Du vil møde historier om kærligheden ved pølsevognen, erindringer fra turene på kælkebakken ved Klosterlunden og beretninger om de frivillige kræfter der driver Ringsteds kulturliv – alle fortolket af eleverne fra BGK til unikke stykker kunst.

Bag om projektet, Ringsted [indrammet] er en gruppe studerende fra Roskilde Universitet som studerer Performance-Design. Performance-design er et kommunikationsfag og kan i hovedtræk defineres som udvikling og afvikling af performative begivenheder. Udstillingen udgør en del af et større projekt om lokalkultur og kunst.

Ringsted [indrammet]Samarbejdspartnere: BGK Midt & Vest, Stakladen Ringsted og Roasted kaffebar OM BGK: BGK Midt & Vest er et billedkunstnerisk grundkursus med beliggenhed i bl.a. Roskilde, Holbæk og Ringsted. Her arbejder elever i aldersgruppen 15-25 år med maleri, tegning, croquis, foto, grafik, skulptur, computer, video, performance m.v. Eleverne modtager og opnår igennem BGKs kompetente undervisere redskaber og kvalifikationer til at søge ind på diverse videregående kunstneriske uddannelser. Underviserne har alle en professionel baggrund indenfor kunstens verden.

Udstilling: Omdrejningspunktet for projektet Ringsted [indrammet] er en udstilling i Stakladen. KOM OG OPLEV det lokale fællesskab i Ringsted og hvordan byens fortællinger bliver vakt til live igennem kunsten i Stakladens tomme rum. Hvor: Stakladen, Nørregade 13 i Ringsted Hvornår: d. 9. december 2016 mellem 17.00 og 21.00.

Til udstillingen vil der være mulighed for at købe kaffe og kage hos Stakladens hyggelige café, Roasted Kaffebar. Derudover er det selvfølgelig GRATIS at deltage for alle aldre!

Roasted kaffebar vil køre disse tilbud på aftenen: Alm kaffe og mini cupcake = 35 kr. / Glügg til 35 kr.

Links:
Følg begivenheden på Facebook: https://www.facebook.com/events/224250811320566/
Følg med i elevernes kreative proces på instagram: https://www.instagram.com/ringsted_indrammet/
Læs mere om BGK her: http://www.bgkmidtogvest.dk/
Roasted Kaffebar: https://www.facebook.com/roastedkaffebar/