laudecor
Foto: Milia Wagner fra Wagnerfotografi

December med alle dens traditioner er indtruffet, og ikke mindst Jul i butikken hos Laudécor – Art from My Heart på Næstvedvej i Vetterslev.

Her kan man altid finde noget unikt, som ikke alle andre har, i en bred palet af farver indenfor keramik, julepynt, nisser, engle og strik.

De farvestrålende garnskåle er stadig en populær gavehit, samt lysestager, krukker med låg og meget andet.   Med ordene ”Art from My Heart” får man også et fingerpeg om, hvad det hele drejer sig om – kunsthåndværk lavet fra og med hjertet. Har man specielle ønsker er man også velkommen til at kigge ind og få en snak om det. Julegaverne skal bestilles senest d.10.december.

Laura Christoffersen har i år haft 20 års jubilæum som keramiker, og i den forbindelse blev der lavet et Unicef krus til fordel for Ringsted Bys Unicef indsamling, dvs. at for hver krus der bliver solgt går der 20 kr til indsamlingen. Krusene er håndlavede fra top til tå og produceret lokalt i Vetterslev – hver eneste er igennem Lauras hænder. Man kan stadig nå at bestille Unicef krus indtil d. 10. december hvis de skal bruges som julegaver.

Kig ind i butikken på Næstvedvej 367, 4100 Ringsted, der er altid gang i den på værkstedet og alle er velkomne, traditionen tro er der en gættekonkurrence hvor man kan vinde et gavekort til brug i butikken.

Butikken er åben onsdage til søndage fra kl. 11- 16, til og med fredag d. 16.december, eller efter aftale på tlf. 26 94 91 59.  Se mere på www.laudecor.dk eller finde os på Facebook – www.facebook.com/laudecor108

/Pressemeddelelse Laudecor