Rekordbesøg til infoaften på HHX og HTX i Ringsted

ZBC i Ringsted slog alle rekorder, da de i går åbnede dørene for unge med interesse for Teknisk Gymnasium eller Merkantilt Gymnasium. Over 150 besøgende gæstede de to gymnasier.

Over 150 besøgende med interesse for gymnasielivet på ZBC i Ringsted fandt vej til infoaften om HTX og HHX den 30. januar 2017. Foredragssalen blev et fyldt samlingssted for en masse unge Ringstedborgere og deres forældre, der var kommet for at høre mere om Teknisk Gymnasium og Merkantilt Gymnasium.

”Det var rigtig positivt. Vi fik flere besøgende end vi nogen sinde tidligere har set til et lignende arrangement. Det er dejligt, at så mange unge mennesker og deres forældre valgte at kigge forbi og opleve stemningen hos os”, siger rektor Martin Lasse Hansen Sieben.

Det var en fantastisk interesse fra de unge i Ringsted for de to gymnasieretninger, der starter op den 8. august 2017.

”Vi mødte generelt stor interesse for vores meget forskellige linjer. På HTX og HHX i Ringsted introducerer vi tre helt nye linjer; Mode- & Produktdesign, Digital Medie Design og Science & Food Design. Disse var der også stor interesse for at høre nærmere om”, fortæller Martin Lasse Hansen Sieben.

Mere information?
Ønskes yderligere information kan Martin Lasse Hansen Sieben, rektor på ZBC i Ringsted, kontaktes på 4199 1012 eller masi@zbc.dk.

/Pressemeddelelse ZBC