Den hyggeligt indrettede Byens Specialiteter & Gaver er en guldgrube af lækkerier. Her kan du hente masser af inspiration til den udsøgte værtindegave, julekurv eller julegave.

Butikkens hylder bugner nemlig med af et væld af delikatesser og skøn brugskunst, som vil bringe lykke som gave – og så selv om det bare er en gave til dig selv.

Da julen nærmer sig med hastige skridt, finder du naturligvis et stort udvalg af produkter, der hører sig til den forestående højtid. Prøv fx butikkens skønne juleteer eller kaffer – eller skyl julemiddagen ned med en specialindkøbt juleøl.

Butikken har flere færdigpakkede julekurve, som du kan vælge imellem, men du er selvfølgelig også meget velkommen til selv at finde indhold til en af de fine kurve.

Mangler du gaven til den kræsne connoisseur, så har Byens Specialiteter og Gaver fx et udsøgt udvalg af Rom og Gin, ligesom du generelt kun finder produkter fra nogle af de bedste danske og udenlandske delikatesseproducenter i butikken. Skulle du lede efter noget helt særligt, står personalet altid klar til at hjælpe.

Dit Ringsted tog et kig indenfor i den skønne butik – kom med og bliv inspireret: