Det er nu muligt at bestille Italy Italys lækre nytårsmenu, så I kan nyde den hjemme på årets festligste aften.

Til forret tilbyder Italy Italy tre italienske specialiteter:

Code di gambero marinate all´exstra vergine, aglio e peperoncino. Crema di avocado e gelatina di melogran
Tigerrejer, marineret med ekstra jomfru olivenolie, hvidløg og chili. Avocadocreme og granatæblegelé

Involtino di melanzane, pecorino, crudo e noci al miele
Stegte aubergineskiver rullet med pecorino ost fra Sardinien, lufttørret skinke fra Parma og honningristede valnødder

Salmone marinato all´arancia e aneto su letto di zucchine croccanti. Crema di mozzarella e pesto genovese
Appelsin og dild-marineret laks på sprøde courgetter. Mozzarellacreme og pesto genovese
Som hovedret kan I vælg mellem:

Filetto di nasello in cartoccio con verdure e patate, salsa al burro e zafferano
Kulmulefilet på let sauteret grønsager, kartofler og spinat. Fiskefond-smørsauce smagt til med safran

eller

Filetto di manzo gratinato con mandorle, grana e burro. Fondo ristretto al pepe verde, crema
Oksemørbrad gratineret med ristede mandler, granaost og smør. Saucen er en reduceret fond med grøn peber og fløde

Tilbehør af gratineret kartoffel-knoldselleripuré, spinattimbale, ovntørret tomat og gratineret fennikel

 

Og endelig til dessert vil der være:

“Trifli Italiano” con composta di prugne, amaretti, meringa e rum
“Trifli” med crème, blomme kompot, makroner og marengs og mørk rom

 

Pris for denne menu er kr. 349,00 pr. person, min. 2 personer. Menuen leveres med vores hjemmebagt brød.

Tilkøb:

3 slags italienske oste med frugt/grønsagskompot, kr. 50,00/pers.

Hjemmelavet kransekage med nougat fyld, kr. 25,00/stk.

 

Sidste frist for bestilling af menuen er onsdag den 27. december. Afhentning af de bestilte menuer er mellem kl. 13.00-15.00. Der medfølger en vejledning om håndtering af retterne.