Kommunale ændringer skal ske i tæt samspil med borgere, brugerne og dem, der udfører opgaven.

Foto: Ringsted Kommune

For præcis 1 måned siden indgik partierne Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF, Dansk Folkeparti og Venstre en fælles aftale om en konstituering bag borgmester Henrik Hvidesten. Lige inden jul har partierne præsenteret det politiske katalog, som de vil arbejde med, når det nye Byråd træder til 1. januar 2018.

”Tid til udvikling” kalder partierne deres fælles politiske dokument og en af hjørnestenene er, at ændringer skal ske i tæt samspil med brugerne og dem, der udfører opgaven. Partierne har aftalt, at der de næste fire år skal være tid til at udvikle de opgaver, som allerede er sat i gang på mange kommunale arbejdspladser. Borgerne skal opleve, at medarbejderne ikke føler sig presset af nye udviklingsopgaver og at de udfordringer, der må opstå lokalt, bliver løst lokalt i tæt samarbejde med brugere/forældre og medarbejdere.

Partierne har desuden aftalt:

• at Ringsted Kommune skal fortsætte den positive udvikling med flere borgere og flere arbejdspladser.

• at borgeren skal være i centrum for byrådets og administrationens arbejde – VAFBO ønsker at borgerne får en så god service som muligt af kommunens ansatte

• at borgerne skal opleve en forbedret kvalitet i sagsbehandlingen

Derudover vil partierne særligt arbejde for at forbedre folkeskolen, daginstitutioner, ældre- og sundhedsområdet, udviklingen på land og i by, erhvervslivet og arbejdsmarkedsområdet.

Læs mere her: Tid til udvikling