Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet Dec 10, 2018 til Dec 18, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkokørsel – Søndre Parkvej, Ringsted

Kl. 1720 sigtede og anholdt politiet en 31-årig mand fra Ringsted, der havde ført en personbil påvirket tilstand. Politiet havde forinden testet føreren med narkometeret, der gav udslag på hash. Han blev ved anholdelsen udadreagerende og aggressiv. Mens han fik håndjern på, protesterede han højlydt og udtrykte ukvemsord mod en betjent. Han blev i den anledning sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 31-årige blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Den sigtede kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Færdselsuheld – Søndergade, Ringsted

Kl.. 0100 kørte en politipatrulje på Mågevej, hvor de blev opmærksomme på et køretøj, som de ønskede at lave en rutinemæssig kontrol af. De vendte patruljebilen, for at standse personbilen, men den var nu kommet ud af syne for patruljen. Kort efter fandt politiet samme personbil efterladt på fortovet ved Søndergade, hvor bilen havde påkørt en parkeret bil. Kort efter traf politiet to mænd, en 21-årig og en 31-årig, begge uden fast bopæl i Ringsted. Den ene oplyste, at han gerne ville have udleveret nogle ting, der lå i den forulykkede bil. De nægtede dog begge at have kendskab til, hvem der havde kørt bilen. Politiet undersøger nu sagen, for at forsøge at klarlægge, hvem der førte bilen.

Skraldebil og lastbil i uheld – Nord for krydset Østre Ringvej/ Roskildevej, Ringsted

Kl.0306 kørte en skraldebil sammen med en tjekkisk indregistreret lastbil. Skraldebilen, der blev ført af en 58-årig mand fra Ringsted kom ud fra politiets foreløbige undersøgelse af stedet, for langt over i den modkørendes banehalvdel, hvor den påkørte den tjekkiske lastbil, der blev ført af en 49-årig mand fra Ukraine. Føreren af skraldebilen blev fastklemt og pådrog sig et brud på benet. Lastbilchaufføren fik et brud på håndleddet. De blev begge kørt med ambulance til sygehuset til behandling. Politiet skal senere afhøre de to parter, for at få klarlagt årsagen til uheldet, samt om nogen kan drages til ansvar for at det skete. Oprydningsarbejdet med fjernelsen af de to køretøjer stod på i flere timer, og vejen var afspærret helt indtil kl. 07.24.

Tragisk hændelse – Ahorn Alle, Ringsted

Kl. 0925 fik politiet via alarm 112 kontakt til en anmelder, der kunne se en mand kravle højt op ad en høj skorsten ved en varmecentral i et beboelseskvarter. Brandvæsnet var allerede sendt til stedet, hvor brandvæsnets indsatsleder fandt en hårdt kvæstet mand liggende på det hårde underlag ved skorstenen. Trods førstehjælp fra både brandvæsnet og ambulancepersonale lykkedes det ikke at redde mandens liv, så en læge fra den tilkaldte lægehelikopter kunne erklære manden for død. Manden blev identificeret som en 35-årig mand fra Nykøbing F, hvis pårørende er underrettet om dødsfaldet. Politiet betragter sagen som en tragisk hændelse.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Fuglebakken, Ringsted

Kl. 0938 standsede politiet en personbil, der blev ført af en 28-årig mand fra Ringsted. Han havde ikke generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse, men kørte bil alligevel. Politiet sigtede ham for den overtrædelse af færdselsloven og gjorde ham samtidig bekendt med, at hans personbil blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation. Det var nemlig femte gang inden for de seneste to år, at han var blevet afsløret i at køre bil trods manglende førerret. Den 28-årige vil derfor blive indkaldt til et retsmøde, når sagen og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

Kørte i en stjålet bil – Bragesvej, Ringsted

Kl. 1155fandt politiet frem til en brugsstjålet bil, der blev stjålet fra en adresse i Ringsted en lille time forinden. Bilen blev standset på Bragesvej med en 19-årig mand fraRingsted bag rattet. Manden havde desuden ikke erhvervet kørekort. Han blev derfor sigtet for begge forseelser, og bilen kom retur til rette ejermand. Den 19-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Brand i landejendom – Slangerupvej, Ringsted

Kl. 1944 kom et alarm 112 opkald om ildløs i et stuehus i en landejendom. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor der var brand på husets 1.sal samt på taget. Ilden havde godt fat og huset var overtændt.

En 33-årig mand fra Slagelse, der var på besøg på adressen overfor, havde set at huset var i brand, og han skaffede sig adgang til huset, for at se, om der var nogen personer i fare. Han fandt dog ingen, og måtte trække sig tilbage igen på grund af kraftig røg. Den 33-årige blev efterfølgende undersøgt for røgforgiftning. Ingen personer kom til skade ved branden, men huset fik omfattende skader. Husets beboer kom hjem mens slukningsarbejdet var i gang, og havde intet bud på, hvorfor branden var startet. Der er intet der tyder på, at branden er påsat, men politiet skal nu undersøge stedet, for at forsøge at fastlægge brandårsagen.

Brand i lejlighed – Benløseparken, Ringsted

Kl.1707 fik politi og brandvæsen et alarm 112 opkald om brand i en etageejendom. Anmelderen, en 49-årig mand der bor i ejendommen, var gået forbi og havde set flammer i en lejlighed i samme opgang som hans egen. Da politiet kom frem til stedet havde anmelderen advaret alle opgangen beboere, der var gået ned på parkeringspladsen. Anmelderen havde ikke fået kontakt til nogeni den lejlighed, hvor branden opstod. Brandvæsnet røgdykkere brød døren op ind til lejligheden og reddede lejlighedens beboer, en 48-årig mand, ud. Den 48-årige mand havde af uvisse årsager ikke selv forladt lejligheden, men var ved bevidsthed. Den foreløbige undersøgelsen af stedet viste, at branden formentlig er opstået i køkkenet ved komfuret. Ingen personer kom til skade ved branden, men den 48-årige blev undersøgt for røgforgiftning. Politiet skal undersøge stedet nærmere for at forsøge at fastlægge brandårsagen.

Indbrud i perioden
Gyrstinge Præstemark, Gyrstinge, Ringsted Gyrstinge Bygade, Ringsted Skeevej, Valsølille, Jystrup Midtsj.
Tranevej, Ringsted
Sjællandsgade, Ringsted
Ringstedvej, Ringsted
Zahlesvej, Ringsted
Jernbanevej, Ringsted
Vestervej, Ringsted
Søndervang, Ringsted
Ahorn Alle, Ringsted