Brænder du for at gøre en forskel og uddanne de bedste elever? Så har ZBC måske jobbet til dig. De søger nemlig dygtige og engagerede timelærere til deres EUX-uddannelser i henholdsvis Ringsted og Slagelse.

Om jobbet
ZBC søger timelærere til deres elever på forskellige EUX-hovedforløb i perioden fra den 9. januar 2019 til og med den 28. juni 2019.

Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med, at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

Skolens elever har brug for de bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og sikre en helhed mellem det faglige og akademiske. Derfor forventer de, at du er engageret, samarbejdsvillig og har et højt fagligt niveau; også med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

Du vil i samarbejde med EUD-teams omkring uddannelserne udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet, og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Det sker ved at skabe gode relationer til skolens elever.

ZBC tilbyder et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.

Skolens elever skal blive så dygtige, som de kan, og de skal opleve, at hvert eneste minut i deres uddannelse er vigtig.

ZBC søger
Inden for følgende fag mangler skolen dygtige undervisere:

Dansk A
Matematik B og A
Fysik B
Teknologi C
Teknikfag A, Design og produkt
Teknikfag B og A, Byggeri og energi
Hvis du kan dække flere fag, er det en fordel.

Om dig
– Du har relevant kandidatuddannelse i faget samt meget gerne relevant erhvervserfaring.
– Du har en høj faglighed og en dyb interesse for at undervise og udvikle fremtidens dygtigste EUD-elever.
– Du kan lære fra dig og trives med at tænke nye tanker samt udvikle den måde skolens elever skal lære på.
– Du ser potentialer i alle, og sætter elevernes læring i centrum.
– Du har gåpåmod og går foran, når der skal tænkes nyt.
– Du trives i en travl og omskiftelig hverdag, hvor man hjælper hinanden.
– Du har gode samarbejdsevner og lyst til at engagere dig i arbejdsfællesskabet på en levende skole, hvor man samarbejder med erhvervslivet.

Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever – det vigtigste er dog, at du brænder for at videregive din viden og dine erfaringer.

ZBC tilbyder
Har du lyst til og mod på ovenstående, kan ZBC tilbyde et job med udfordringer med rig mulighed for personlig og faglig udvikling samt et job med gode kolleger, der står klar til at hjælpe og støtte.

Skolen arbejder helhedsorienteret, med pædagogisk nytænkning som omdrejningspunkt, og er meget åbne over for dine idéer.

Ansættelsesvilkår
ZBC ser frem til at byde dig velkommen hurtigst muligt. Der er opstart af uddannelse den 10. januar 2019. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse til og med den 28. juni 2019.

Ansættelsesområdet er ZBC, og tjenestestedet er som udgangspunkt på Bredahlsgade i Slagelse eller på Ahorn Allé i Ringsted.

Som uddannelsesinstitution indhenter ZBC børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 8. januar 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden.

Ansøg her.