Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2020/08/07 til 2020/08/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Markbrand – Gyrstingevej, Gyrstinge, Ringsted

Kl. 13.26 kørte brandvæsen og politi til en kraftig brand i en mark. Der var risiko for, at branden kunne sprede sig. Branden blev bekæmpet ved, at der blev harvet et brandbælte rundt om branden, mens brandvæsnet slukkede ilden. Politiet afspærrede Gyrstingevej ved Bondebjergvej på grund af kraftig røgudvikling under slukningsarbejdet.
Efter omkring en time var ilden blevet bekæmpet, og den blev slukket i tide før den fik fat i nogen omkringliggende bygninger. Vejspærringen blev ophævet samtidig. Ingen personer kom til skade ved branden.

Fuld mand kom med i detentionen – Egemosevej, Jystrup Midtsj. – Ringsted

Kl. 22.27 fik politiet anmeldelse om, at en kraftigt spirituspåvirket mand gik i vestlig retning af Egemosevej, mens han råbte højt og virkede truende. Manden var gået ind i flere haver. Da patruljen kom frem gik manden midt på vejen. Han viste sig at være en 44-årig mand fra Greve, der var så beruset, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Han blev taget med i detentionen til afrusning, men blev ikke sigtet for noget i den forbindelse. Han blev løsladt tirsdag morgen, da han havde fået en god nats søvn.

Ny bilist kørte alt for stærkt – Køgevej, Ringsted

Kl. 20.08 var politiet på Køgevej for at lave en hastighedsmåling med laser. En 21-årig kvindelig bilist fra Ringsted blev målt til at køre 105 km/t ad Køgevej mod øst, selvom det kun er tilladt at køre 60 km/t på stedet. Da hun har haft kørekort i mindre end tre år, kan hun forvente et kørselsforbud og en klækkelig bøde i sagen.

Unge mænd med hash på lommen – Anlægsvej, Ringsted

Kl. 21.05 var lokalbetjentene i Ringsted på patrulje og kom forbi en institution, hvor to unge sad under et halvtag. Der lugtede af hash på stedet, så de to unge mænd på 16 år fra Ringsted blev visiteret, hvor betjentene fandt 29 gram hash på den ene og 58 gram hash på den anden. De unge mænd havde hashen i en taske hængt foran på brystet, så den var let at komme til.

En stor del af hashen var pakket ind i sølvpapir på hver ca. 1 gram – de såkaldte “salgsklumper”. Drengene blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på at sælge hashen. De ulovlige stoffer blev beslaglagt og vil senere blive destrueret. De blev begge anholdt og kørt hjem til deres forældre, som blev orienteret om sagen. De sigtede vil senere blive indkaldt til en afhøring under overværelse af de sociale myndigheder. De sigtede vil herefter høre mere, når sagen skal afgøres.

Spiritusbilist påkørte rådyr og stak af – Slimmingevej, Ringsted – Køge

Kl. 19.58 løb et rådyr ud foran en bil på Slimmingvej. Føreren, en 28-årig mand fra Ringsted, forsøgte at undvige, først mod venstre, hvor bilen ramte et træ i vejkanten. Herefter rettede han bilen op og kørte frontalt ind i et træ i højre side af vejen. En beboer på vejen så uheldet og talte kort med føreren, som var uskadt. Beboeren ringede efter hjælp, men da han vendte ryggen til den forulykkede bil, stak den 28-årige af fra stedet. En hundepatrulje var hurtigt fremme og fik indhentet den flygtende fører, som blev fundet i en have, hvor han lå og gemte sig. Han blev anholdt, sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Politiet optog rapport og afventer nu blodprøvens resultat.

Indbrud i Perioden

Ahorn Alle, Ringsted
Ringstedvej, Ringsted