Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2020/08/14 til 2020/08/25.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Gårdbrand – Skælskørvej, Sigersted, Ringsted

Kl. 19.20 kom et alarmopkald om brand i en gård med svinehold, hvor der var store flammer i taget i førstesalen på stuehuset. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det hurtigt blev klarlagt, at der ikke var fare for mennesker eller dyr. Det brændte i et værelse på 1. sal, men brandvæsnet fik kontrol over ilden, før den bredte sig yderligere. Da branden var slukket undersøgte politiet stedet, hvor der ikke umiddelbart blev fundet noget mistænkeligt, men at ilden formentlig var startet omkring et askebæger. Ilden var startet på en overdækket terrasse, og der var sket skader på tagkonstruktionen. Ingen personer kom til skade.

Tricktyveri hos fodterapeut – Sct. Knudsgade, Ringsted

Kl. 15.14 anmeldte en 44-årige kvindelig medarbejder hos en fodterapeut, at hun havde fået stjålet sin mobiltelefon kl. ca. 09.30, da en fremmed mand henvendte sig. Manden talte en blanding mellem engelsk og spansk og var gået helt ind i et behandlerrum for at spørge, om han kunne få behandlet sine hænder. Det blev afslået, hvorefter manden tog en folder og forsøgte igen at få en aftale om behandling af sine hænder. Pludselig ønskede manden at købe nogle strømper, men fortrød midt i betalingen. I den opståede forvirring var det lykkedes for manden ubemærket at stjæle en mobiltelefon, der havde ligget i nærheden af dankortterminalen, inden han forlod klinikken. Først da kunden skulle betale, opdagede medarbejderen tyveriet, som blev forøvet af: A: Mand, Sydeuropæisk af udseende, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Talte en god blanding af spansk og engelsk, Talte: Spansk, Iført: Mørkeblå og hvid poloshirt, lyse jeans. Politiet har optaget rapport om tyveriet i forsøget på at få manden identificeret.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området lørdag formiddag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Harmonikasammenstød og tilskadekommen kvinde – Rønnedevej, Ringsted

Kl. 20.18 stødte tre biler sammen i et harmonikasammenstød på Rønnedevej i sydsøstlig retning. En 19-årig mand fra Ringsted nåede ikke at bremse, da den forankørende standsede og kørte op bag i bilen, som blev ført af en 38-årige mand fra Ringsted. Hans bil blev skubbet videre frem i bilen foran, som blev ført af en 22-årig mand fra Hillerød. Ingen personer kom til skade ved harmonikasammenstødet, men der skete materiel skade.

På fortovet gik en 36-årig kvinde fra Ringsted, som blev meget forskrækket over uheldet, som skete tæt på. Hun sprang derfor over en hæk, for at komme væk fra bilerne. Bag hækken var en trappe til et gammelt beskyttelsesrum, som kvinden overså. Hun faldt ned ad trappen og slog sig. Hun blev kørt til tjek på sygehuset. Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne ved uheldet.

Narkokørsel – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 09.00 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 20-årig mand fra Ringsted for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han havde ført fra Jernbanevej og videre ad Næstvedvej. Han var mistænkt for at være påvirket af hash under kørslen og blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Mand anholdt for graffiti på tog – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 22.40 tilbageholdt personalet fra DSB en mand, som havde malet både inde og uden på et tog. Han havde lavet både sorte og hvide tags med påskriften “Preis” og “DeF” inde i toget, og da toget kom til endestationen Ringsted steg manden ud af toget og fortsatte hærværket uden på toget. Politiet sigtede 29-årig mand fra Herfølge for hærværket. Han var så påvirket af spiritus, at han ikke kunne tage var på sig selv. Han blev derfor anholdt og taget med til stationen til afrusning. Han blev løsladt næste morgen, og kan nu forvente at høre mere i hærværkssagen, herunder et erstatningskrav fra DSB.

Mistænkelige kvinder – Brogade, Ringsted

Kl. 11.02 anmeldte en handlekraftig og opmærksom, 56-årig mand fra Ringsted, at han ca. 10 minutter tidligere havde jaget to kvinder i spraglet tøj væk fra en ca. 70-årig kvinde med rollator. Anmelderen havde set de to kvinder henvende sig til kvinden med rollator og spørge hende om vej til hospitalet. Da anmelderen havde den klare opfattelse, at det kunne være optakten til en tricktyveri over for den ca. 70-årige kvinde, havde han jaget de to kvinder væk. Kvinderne, der blev beskrevet som ca. 50-årige, den ene med en guldtand, fik ifølge anmelderen også travlt med at komme væk og forlod området i en sølvfarvet personbil med udenlandske nummerplader. Bilen kørte i retning mod Ringsted togstation og herefter i ukendt retning. Politiet har ingen oplysninger om den ca. 70-årige kvinde med rollator, og politiet fandt heller ikke frem til de to mistænkte kvinder.
Kl. 19.09 fik politiet en ny henvendelse om mistænkelig adfærd måske forøvet af de samme kvinder i Bjæverskov-området ved et supermarked på Ejbovej. En patrulje kørte til området for at lede efter kvinderne og deres bil, men fandt hverken bilen eller kvinderne.

Politiet vil gerne i kontakt med den ca. 70-årige kvindelige rollatorbruger i Ringsted, så hendes identitet kan blive oplyst. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Ny bilist kørte alt for stærkt – Køgevej, Ringsted

Kl. 20.08 var politiet på Køgevej for at lave en hastighedsmåling med laser. En 21-årig kvindelig bilist fra Ringsted blev målt til at køre 105 km/t ad Køgevej mod øst, selvom det kun er tilladt at køre 60 km/t på stedet. Da hun har haft kørekort i mindre end tre år, kan hun forvente et kørselsforbud og en klækkelig bøde i sagen.

Indbrud i Perioden

Ahorn Alle, Ringsted