NikoBrixSunds Floorball bed fra sig i perioder af den første DM-kvartfinale mod Benløse lørdag aften i Dansk Kabel TV Arena, men der kom aldrig rigtig spænding i kampen, som Benløse vandt 9-4.

Benløse skød DM-slutspillet i gang  lørdag aften, hvor over 250 tilskuere havde droppet flimmerkassen og fundet vej til en mere stemningsfyldt oplevelse. De så et hjemmehold lægge tempofyldt fra land, og efter 13 minutters spil stod den 3-0 på tavlen, og det lignede lidt en langgaber af en walk-over. Men Sunds slog tilbage og reducerede to gange i løbet af de første tyve minutter, og så var der igen kamp. I anden periode satte Benløse så trumf på med tre ubesvarede mål, og så var kampen reelt afgjort. I sidste periode blev det også 7-2, og så byttede de to hold ellers mål indtil tiden randt ud.

For Benløse blev der givet slutspilsdebut til en lang række unge spillere, fordi cheftræner, Jens Hagbarth, kunne køre på tre kæder i store dele af kampen, og blandt andet hele tredje periode.