florballEfter cirka 27 minutters spil var Benløse bagud 4-1 i Sunds. Men de midtsjællandske spillere gav ikke op og endte med en sejr på 9-8 og er nu klar til semifinalerne, der begynder i weekenden 26.-27. marts.

Efter sejre på 9-4 og 7-5 hjemme var Benløse blot en sejr fra en billet til semifinalerne. Det kunne også ses i kampens begyndelse, hvor afslutningerne fløj mod Sunds-målet. Men ud af ingenting kom jyderne pludselig i front, og det blev også 2-0, før første periode var slut.

Det blev ikke meget bedre i anden periode, hvor grundspillets nr. 6 sendte Benløse endnu mere til tælling med mål til 3-0, En enkelt reducering forblev en ringe trøst, for Sunds fortsatte sin skarphed og førte 4-1 efter 27 minutter og 4 sekunders spil.

Vild vending og 7 mål i træk
Derefter fulgte et stærkt comeback, der blev begyndt med Martin Willéns reducering til 2-4. I alt scorede Benløse 7 ubesvarede mål og vendte 1-4 til føring på 8-4.

Til sidst blev det med Sunds’ målmand ind og ud af målet, uden at det rigtigt rykkede på differencen mellem holdene, og dermed er Benløse videre til semifinalerne med 3-0 i kampe.

Karantæne til Sunds-anfører
Benløse var blandt andet uden de skadede spillere Milan Adam og Mathias de Fries, mens Tim Jannerup heller ikke var at finde i bussen, der tog turen til Sunds.

Til gengæld var Sunds uden sin anfører Anders Holm, der har fået karantæne efter den tackling i Dansk Kabel TV Arena, der sendte Milan Adam på sygehuset i den anden kvartfinale den 6. marts.

Kampinfo, 3. kvartfinale
Sunds – Benløse 6-9 (2-0, 2-3, 2-6
13.43: 1-0 Søren Holm (Mathias Lauridsen)
17.10: 2-0 Søren Holm (Mathias Halskov)
19.44: U2 Mathias Glass (Benløse)
22.27: 3-0 Søren Olesen (Morten Handgaard)
23.20: 3-1 Mathias Glass (Rasmus Poulsen)
27.04: 4-1 Mathias Halskov (Mikkel Skov)
27.52: 4-2 Martin Willén (Rasmus Poulsen)
32.10: U2 Mikkel Skov (Sunds)
34.11: 4-3 Jesper Roland (Mathias Glass)
36.18: U2 Niklas Elfving (Benløse)
40.43: 4-4 Peter Pfneiszli
42.06: 4-5 Peter Pfneiszli (Jacob Bøge)
44.29: 4-6 Jesper Roland
45.10: U2 Mathias Bust (Sunds)
46.32: 4-7 Jesper Roland (Mathias Glass)
59.01: 6-9 Søren Olesen (Søren Holm)

Udvisninger: Sunds 3x2min., Benløse 3x2min.
Dommere: Christian Hammer og Jacob Thor
Sundshallen

Overblik
Vendsyssel (1) har slået Aalborg (8) 3-0 i kampe
Benløse (2) har slået Sunds (6) 3-0 i kampe
Rødovre (3) fører 2-1 i kampe over Hvidovre (5)
Copenhagen (4) fører 2-0 i kampe over Frederikshavn (7) (Kamp 3 i gang i skrivende stund)
(Holdets placering i grundspillet)

Programmet for semifinalerne
Benløse spiller kamp 1 og 2 hjemme 26. og 27. marts kl. 15.00, begge dage i Ringsted Sportcenter/Dansk Kabel TV Arena. Modstanderen er endnu ukendt, men Vendsyssel og Benløse kan ikke mødes.

Uanset hvad, skal Benløse nu spille om medaljer i Randers den 16. april i Randers.