Oprykkerne fra Helsingør fik aldrig et ben til jorden og måtte lide den tort at gå fra banen med et rundt nul på tavlen, da Benløse torsdag aften vandt hele 13-0 i Helsingør Hallen.

floorball_jannerup
Tim Jannerup var god for 2 mål, 2 assists og en 2-minutters udvisning i 13-0-sejren over Helsingør.

Allerede i første periode blev kampen reelt lukket. Her gik Benløse frem til en komfortabel 6-0-føring, og så var der mere eller mindre dømt cruise control. I anden periode fik Helsingør sat et prop i hullet. Delvist i hvert fald, for midtsjællænderne fik alligevel banket to bolde i kassen.

Tredje periode begyndte med Benløse i undertal i 6-7 minutter i træk. Blandt andet en periode på ca. 30 sekunder, hvor gæsterne var to mand i undertal. Alligevel lykkedes det ikke Helsingør at komme på tavlen. Blandt andet på grund af storspil fra Emil Lindström i Benløsemålet. Og for at gøre ondt værre for Helsingør, scorede Benløses svenske es Joel Berg i undertal til 9-0, før Benløse i kampens sidste ti minutter satte trumf på med fire scoringer til slutresultatet 13-0.

– Vi fik de tre points vi kom efter. Efter topkampe mod Vendsyssel og Copenhagen er det altid svært med sådan en kamp, hvor vi har alt at tabe. Men som resultatet fortæller, var det et meget koncentreret mandskab, der gik på banen, og det er jeg rigtig godt tilfreds med, sagde cheftræner Jens Hagbarth efter kampen.

16-årig er topscorer i ligaen

Værd at bemærke fra kampen var, at unge Mathias Mortensen fik sin ligadebut i Benløses 3. kæde. Han er dermed den fjerde spiller i rækken af talenter fra årgang 2000, der ikke blot er med i ligatruppen, men nu også har fået spilletid. De andre er Nikolaj Brixager og Mikkel Christensen, der stod for henholdsvis mål og assist i aftenens kamp. Og naturligvis Mathias Glass, der fortsætter sin vanvittige stime og scorede tre gange, hvilket gør ham til øjeblikkelig topscorer i ligaen.

Benløse var på dagen uden Jacob Bøge, Rasmus Poulsen, Frederik Pil og Anders Christensen. Truppen er desværre ramt af lidt for mange skader i øjeblikket, senest til Frederik Pil, der måtte udgå fra onsdagens træning med et vrid i knæet. Skadens omfang er endnu ikke kendt.

Nu venter en kamppause i den kommende weekend før Frederikshavn gæster Dansk Kabel TV Arena lørdag den 15. oktober kl. 15. Benløse topper ligaen med maksimumpoints efter tre runder.

Avancement i pokalen

I tirsdags var Benløse i øvrigt på visit hos Hafnia på Amager i 2. runde af pokalturneringen. Den kamp blev vundet komfortabelt med 14-4, og værd at bemærke var, at svenske Martin Willén var trukket i trøjen. Måske får vi mere at se til ham i denne sæson.