Den japanske restaurant Oishii lancerer den 1. marts 2015 forårets sæsonmenu, som mange gæster glæder sig til at smage. Menuen er sammensat af sæsonens bedste råvarer og adskiller sig særligt fra de andre menuer på restaurantens menukort ved at indeholde en frisk salat. Husk at restaurantens tjenere altid står klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du er i tvivl om hvad du skal bestille.

Dette forårs sæsonmenu passer til 2 personer og koster 420 kr.

Menuen består af:
6 stk. Ebi gyoza
6 stk. Rispapir med kylling (kylling, cashewnødder, asparges, avocado, salat & tomat)
2 stk. Nigiri maguro
2 stk. Nigiri shake
2 stk. Nigiri shake yaki
2 stk. Nigiri ebi
4 stk. Uramaki strawberry shake(laks, avocado & flødeost)
4 stk. Uramaki crispy ebi (tempura ebi, avocado & spicy mayo)
1 skål sprød salat (tempura ebi, tun, laks, rejer, agurk, avocado, sukkerærter, purløg, søde tomater, sesam & shiso)

oishii

/Stine Amanda