Restaurant Mango byder på eksklusive drinks smagsprøver og en tre retters menu den 17. april 2015 kl. 18.
Til velkomst: Gin & Tonic
En GT i verdensklasse med den enestående WHITLEY Neil Handcrafted Dry Gin, som flere gange er kåret til verdens bedste gin. Fremstillet af ananaskirsebær og baobab på Englands ældste copper pot still.
Til forret: Hjemmelavede karry ruller med sursød chili sauce, røget laks med italiensk durum og hjemmelavet pesto samt rejechips.
Drinks: Moonshine Sour. En moderne variant af den klassiske whisky sour med Bootlegger White Grain Spirit som – på trods af de meget tydelige referencer til 1920′ ernes spiritusforbud i USA – er fremstillet i England på britisk og fransk vinterhvede.
Til hovedret: Kalvespyd med mandelpesto, kyllingespyd satay smag, parmaskinke med brie og basilikum pesto, 3 slags salat.
Drinks: Dark & stormy. Et forfriskende mix af ginger beer og Lamb’s Navy, der er et blend af 18 forskelige caribiske rom fra Barbados, Guyana, Jamaica og Trinidad.
En mørk og aromatisk rom, som briterne kender og elsker som den ægte britiske navy rom.
Til Dessert: Rabarber crumble.
Prohibition Coffe. Der findes ikke nogen bedre afslutning på en middag end en dampende varm Irish Coffee. Her lavet i en nyfortolkning med Bootlegger White Grain Spirit, som giver den en dejlig afrundet smag med et delikat strejf af vanilje i eftersmagen.
Pris i alt 385 kr./kuvert