I millioner af år (og frem til introduktionen af tørfoderet) har hunden og kattens primære foder bestået af råt, uforarbejdet føde, byttedyr, ådsler – og rester fra vores middagsbord. Det er også hjørnestenen i RigtigHundemad og deres BARF-produkter, som er på tilbud hos Tvillinghøj.

Foto: ABW

BARF er altså råt kød, der er udviklet og tilpasset hunden og kattens genetik og fysiologi og ikke nødvendigvis udviklet til hundeejerens bekvemmelighed.

Men bare rolig, hundene bliver ikke et blodtørstige rovdyr af at få råt kød, de bliver bare sunde og glade!

RigtigHundemad har en lang række lækre kødprodukter, så der er nok at vælge imellem for at give vores firbenede venner en naturlig, sund, nærende og varieret kost. De har ved udvælgelsen af deres kød lagt stor vægt på kvaliteten, for det er af stor vigtighed for dem, at der er dyrevelfærd hele vejen til madskålen.

De benytter således kun kød godkendt til human ernæring, og de bestræber sig på, at dyrene har haft et værdigt liv. Det meste kommer fra Danmark, mens rensdyr er fra Nordsverige, og hjort er fra de store skove i Bayern i Sydtyskland. Deres produktionsenhed drives udelukkende af solenergi, hvilket i sig selv er en bedrift med tanke på, at arbejdstemperaturen er temmelig langt under frysepunktet.

RigtigHundemad er i det hele taget meget stolte af deres BARF-produkter, som Tvillinghøj i Ringsted har på tilbud i hele januar og februar. Du kan nemlig spare 35 % på alt BARF. Du kan enten køben maden online eller i butikken på Rusgårds Bakke 8, hvor de har åbent hver fredag fra 14-17 og 1. lørdag i måneden, hvor der er åbent fra 10-12.

Se sortimentet online her.