Affalds-og energiselskabet I/S AffaldPlus får ny administrerende direktør. Det bliver Rikke Saltoft, som den 1. december 2023 sætter sig i direktørstolen i AffaldPlus, som ejes af Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø og Vordingborg Kommune.

Rikke Saltoft kommer fra en stilling som kunde- og stabsdirektør i Fors A/S, hvor hun har været siden 2016. Hun overtager styrepinden efter John Kusz, som valgte at gå på pension i august 2023.

Bestyrelsesformand Poul A. Larsen er meget tilfreds med at kunne byde Rikke Saltoft velkommen i AffaldPlus.

”Vi havde et kanongodt ansøgerfelt, men det var et enigt ansættelsesudvalg, der valgte at tilbyde Rikke stillingen. Vi er rigtig glade for, at hun valgte at takke ja, og jeg ser meget frem til det kommende samarbejde,” siger bestyrelsesformanden.

Rikke Saltoft glæder sig til at sætte den nye kasket på hovedet.

”AffaldPlus er en spændende virksomhed, som er økonomisk veldrevet og har store miljømæssige potentialer. AffaldPlus arbejder professionelt og ambitiøst med den grønne omstilling, og jeg ser frem til at arbejde videre med de mange opgaver, der venter. Samtidig ved jeg, at der er et stærkt og kompetent hold bag AffaldPlus, som jeg glæder mig til at være en del af,” siger Rikke Saltoft.

Rikke Saltoft tiltræder som ny direktør i AffaldPlus pr. 1. december 2023. Energichef Ole J. Andersen er fortsat konstitueret direktør i AffaldPlus, indtil Rikke Saltoft overtager roret.

Blå bog: Rikke Saltoft
• Uddannet Cand.comm. fra Roskilde Universitetscenter. Har desuden en Master of Management Development (ledelsesudvikling).
• Kommer fra en stilling som kundedirektør i Fors A/S siden 2016.
• Har tidligere blandt andet været administrationschef i Holbæk Forsyning (2012-2015).
• Bor i Holbæk, gift og har to børn.

Privat foto. Rikke Saltoft bliver ny direktør i AffaldPlus