Du kan gøre julen lidt mere bæredygtig ved at finde nogle af gaverne på bibliotekets byt-til-nyt-dag lørdag den 9. december fra 10.30-13.30.

Julen er traditionernes tid, men det er også en tid med et stort forbrug, som ikke er godt for miljøet. Derfor er en gruppe lokale organisationer og foreninger gået sammen om endnu engang at afholde en byt-til-nyt-dag på Ringsted Bibliotek.

Konceptet er enkelt: Medbring en pose med dine ”gamle” sager, som andre kan få nytte af. Byt dem til ”nye” sager, som andre deltagere har taget med, da de ikke længere har brug for det. Måske du er heldig at finde en ny jakke til den kolde tid eller den perfekte julegave til en, du holder af.

Arrangementet finder sted i Ringsted Biblioteks centralrum lørdag den 9. december fra 10.30-13.30, og det er lokale borgere fra Økosamfundet Hallingelille, Grønne Nabofællesskaber og Ringsted Re-Design der står bag arrangementet sammen med Ringsted Bibliotek og Ringsted Kommunes Grøn Guide.

De ting, der ikke finder et nyt hjem under byttedagen, bliver doneret til lokale genbrugsbutikker, hvilket er en ekstra julegave til lokalsamfundet.

For yderligere information om tøjbyttedagen, kontakt venligst Camilla Nielsen-Englyst fra Økosamfundet Hallingelille og Grønne Nabofællesskaber på mail: camilla@okosamfund.dk.

Tilmelding og billetter
Der er ingen tilmelding til dagen. Alle interesserede er velkomne.

Pressefoto