axelgaard.dk
v/ Ann-Karin Axelgaard
Garnisonen 38
4100 Ringsted
20 67 67 97
ann-karin@axelgaard.dk

Følg axelgaard.dk på Facebook

En mere effektiv udnyttelse af IT-produkterne
Vores smartphone og andre digitale apparater er for de fleste helt uundværlige hjælpemidler i hverdagen. Smartphonen er en enhed, som vi anvender både på jobbet og i fritiden. Der går ikke mange minutter mellem, at vi tjekker skærmen eller bruger den til at søge efter eller videreformidle vigtige informationer. Uanset hvilke aktiviteter, vi er i gang med, er de fleste af os konstant opmærksomme på, hvad der sker på skærmen. Mobiltelefonen er blevet en trofast følgesvend, og vi stoler i høj grad på, at den er til rådighed hele tiden.

Meget af den viden, vi hver især har om de digitale vidundere, har vi nok fået gennem at dele erfaringer med venner og bekendte og ikke mindst ved at tale om den sidste nyanskaffelse med kollegaer eller et yngre familiemedlem. Da mobiltelefonen eller tavlecomputeren fungerer intuitivt, oplever man tit, at børn og unge har betydeligt lettere ved at navigere i det digitale univers end mange voksne. Men heldigvis kan man få professionel undervisning i den bedst mulige brug af mobiltelefonens mange muligheder. Og det lige her i Ringsted, hvor Ann-Karin Axelgaard har etableret kursusvirksomheden axelgaard.dk.

axelgaard.dk ligger centralt på Garnisonen 28 i Ringsted. Ann-Karin har i over 24 år beskæftiget sig med undervisning og formidling, bl.a. som konsulent indenfor IT og informatik. Hun har i mange år undervist brugere af Apple-produkter ikke blot i den basale opsætning og brug, men hun også oplæring af virksomheder i optimering af brugen af de avancerede og uundværlige smartphones.

”Kurset var velforberedt, lærerigt, og med tid til spørgsmål. Ann-Karin er kompetent og med god humor, og kan altid finde på gode eksempler. En dejlig og lærerig oplevelse,” skriver en af kursisterne.

Da iPhonen blev lanceret i 2007
Apples karismatiske direktør, Steve Jobs, annoncerede i januar 2007, at iPhonen var klar til at komme på markedet, hvor den nye model smartphone var tænkt som en fortsættelse af iPod’ens succes. iPhonen blev dengang ikke taget alvorligt. Den blev slet ikke set som en seriøs konkurrent på markedet, hvor andre producenters mobiltelefoner dominerede. Man kunne ikke rigtig se fordelen ved et apparat uden det traditionelle trykknaptastatur og et design, hvor al indtastning foregik på en glasplade.

Det viste sig dog allerede, da den nye mobiltelefon kom på markedet seks måneder senere, at der var stor interesse for det nye produkt, og resten af historien er velkendt. iPhonen blev den revolution indenfor smartphones, som Steve Jobs forudså. I dag er en iPhone, en iPad og andre produkter fra Apple praktiske værktøjer i hverdagen, som hverken Apple eller andre havde forudset mulige. Og der er intet, der tyder på, at udviklingen vil stoppe her.

Mange flere nyttige funktioner til rådighed
Både Apples og de andre produkter, vi bruger i hverdagen, har mange flere funktioner og muligheder, end vi typisk er klar over. Hver eneste iPhoneopgradering og ny model tilbyder nye og forbedrede funktioner. Det drejer sig om forbedring af den nødvendige internetsikkerhed og funktionerne af de apps, der kan hentes i App Store. Men Ann-Karin Axelgaard ved, at mere viden om de mange indbyggede funktioner vil kunne give en langt større brugertilfredshed.

Ann-Karin sørger i sine forløb for, at enkeltpersoner og organisationer får en grundig undervisning i de funktioner, som er til rådighed. Det viser sig, at kursisternes produktivitet i udnyttelsen af iPhonen og iPad’en bliver mærkbart større, hvis de får undervisning og det udvidede kendskab til mulighederne, og efter kurset selv kan deltage aktivt i udviklingen for eksempel på arbejdspladsen.

”Har for nylig anvendt axelgaard.dk til undervisning i forbindelse med min virksomheds brug af appleprodukter. Er særdeles tilfreds med forløbet, hvor vi kom hele vejen rundt om brugen af iPhone, IMac, Ipad, Macbook samt enhedernes interaktion. axelgard.dk får mine bedste og varmeste anbefalinger,” skriver en af virksomhedsejerne.

Workshops der giver værdi
”IT undervisning, der giver værdi!” Firmaets slogan skal tages helt bogstaveligt, fordi hvis en medarbejder lærer at bruge smartphonen mere effektivt i samarbejdet med sine kollegaer, vil mange almindelige opgaver blive lettere at udføre. Informationsstrømmen på arbejdspladsen eller i organisationen kan blive mere effektiv og transparent, når den skal formidles på den mest enkle måde.

Ann-Karin tilbyder løbende workshops i Ringsted med overskriften ”Kom videre med din iPhone, uden at kløjs i teknikken”, som netop adresserer temaet effektivitet. Og hun tilbyder også en god snak om de behov, som du eller dit firma har for skræddersyede kursusforløb.

Hvis ovenstående lyder som noget, du eller din arbejdsplads vil kunne gøre brug af, kan Ann-Karin kontaktes telefonisk. Eller du kan gøre brug af axelgaard.dk’s kontaktformular på hjemmesiden. Så har I taget det første skridt mod at udnytte det digitale udstyr, som I allerede har investeret i, på en mere effektiv måde.

sølvpartner