Bavnhøjs Kropsterapi
Klosteråsen 11
4100 Ringsted
24 80 99 65
kropsterapi@gbavnhoj.dk

Følg Bavnhøjs Kropsterapi på Facebook 

”Ekstrem dygtig. En fantastisk oplevelse. Alle der har smerter burde bestille tid hos Gitte.”

Sådan lyder det fra en af kunderne hos Bavnhøjs Kropsterapi i Ringsted. Firmaet er opkaldt efter sin ejer, Gitte Bavnhøj, der er uddannet Body SDS kropsterapeut og autoriseret Body SDS behandler.

Måske har du hørt om Body SDS? I de senere år er behandlingen, der står for Body Self Development’s System, nemlig blevet stadig mere udbredt. Den passer godt til tidens fokus på holistiske behandlingsformer, der tager vare på både de fysiske og psykiske sider af mennesket.

Forebyggende eller restituerende
”Body SDS tager udgangspunkt i, at krop og sind hænger sammen, så min behandling vil ikke alene hjælpe fysisk, men også psykiske belastninger, som f.eks. ved stress, familie- eller arbejdsmæssige situationer,” forklarer Gitte Bavnhøj, der behandler både børn og voksne, aktive og inaktive.

Mange af Gittes klienter har den typiske ondt i ryggen, man kan få ved stillesiddende arbejde. Men hun behandler også håndværkere og sportsfolk, der har fået eller gerne vil forebygge skader. Hun har desuden med succes behandlet forskellige former for stress, som ellers kan være meget svært at få bugt med. For det indebærer som regel en markant livstilsændring, måske endda et jobskifte, men når man er stresset, kan det være umuligt at få overblik over hvad man skal gøre, for at komme ud af det.

”Du vil i min behandling opleve, at du gør noget godt og rigtigt for dig selv og måske også få den oplevelse, at du slet ikke viste, at det var lige det du manglede,” siger Gitte Bavnhøj. Afspændingen man opnår under behandlingen giver en fantastisk ro, og ofte også et overskud til at komme videre med andre positive forandringer.

Fysiske og følelsesmæssige reaktioner
Under behandlingen oplever man typisk en prikken og snurren i ben, krop, fingre og / eller ansigt.

”Det er en helt naturlig følelse som følge af en kombination af åndedrætsteknikker, den pulserende massage og bevægelser af led, hvor muskler og lymfesystem aktiveres,” oplyser Gitte, der tilføjer, at nogle også oplever følelsesmæssige reaktioner som gråd, grin eller vrede.

”De følelsesmæssige reaktioner kan medvirke til at de fysiske spændinger i kroppen løsnes,” forklarer hun.

Gitte Bavnhøj har oplevet sine klienter blive fri for mentale belastninger som tankemylder og energimangel. Men også fysiske problemer som skævheder i kroppen, mave- og tarmproblemer, hævede ben og hovedpine/migræne kan lindres ved hjælp af Body SDS.

Erfaring på egen krop og sjæl
Gitte har selv fået god hjælp af metoden. Med kroniske lavt stofskifte og stress i bagagen har hun prøvet mange behandlinger, også konventionel medicin, før hun med Body SDS fandt koblingen mellem den psykiske påvirkning og sine fysiske udfordringer.

Body SDS består ikke kun af behandling, men også træning. Bavnhøjs Kropsterapi tilbyder hjælp til regelmæssig træning, der kan ændre indgroede skader, som f.eks. kroniske nakke og skulderspændinger, dårlig ryg og kropsholdning. Du får øget velvære og energi, samtidig med at du opnår en dyb afspænding.

Gitte Bavnhøj håber at kunne give de mange positive erfaringer med Body SDS videre til dig. Du er altid velkommen til at kontakte hende via hjemmesiden for at høre hvordan Bavnhøjs Kropsterapi kan hjælpe dig.

sølvpartner