Theis Nielsen

Body Therapy
Køgevej 125
4100 Ringsted
22 72 11 48
info@body-therapy.dk

Følg Body Therapy på Facebook 

Bestil en tid online

Effektiv kropsterapi
I både vores arbejdsliv og fritid udsættes vi for mange forskellige belastninger, både fysisk og psykisk. Mange moderne mennesker har et stillesiddende arbejde foran skærmen, som umiddelbart kan virke mere skånsomt end ældre tiders hårde fysiske arbejde i landbruget eller på fabrikken. Ikke desto mindre kan der opstå mange lidelser i krop og sjæl ved denne type beskæftigelse – vi nævner i flæng rygproblemer, hovedpine, musearm og oveni de fysiske lidelser kommer mentale problemer som stress, angst og depression.

Heldigvis er der hjælp at hente, så problemerne både kan afhjælpes og forebygges. Theis Nielsen er uddannet kropsterapeut og indehaver af klinikken Body Therapy i Ringsted, der har hjulpet mange mennesker på hele Sjælland til en livsstil i bedre balance. Kropsterapi bygger på flere forskellige gennemprøvede teorier og praksis, der kaldes Body SDS.

Hvad er Body SDS?
Body SDS står for ”Body Self Development’s System” – et behandlingssystem, der blev grundlagt i København i slutningen af 1940’erne af Erland Hartung. Filosofien bag Body SDS er, at alle hverdagens mange indtryk og udtryk er forankret i kroppen. Kroppen afspejler dit velvære – og det fysiske og psykiske er dermed ikke to adskilte elementer, men en helhed.

Theis Nielsen færdiggjorde sin 3-årige lange uddannelse som Body SDS-behandler i efteråret 2019.

”Fra dag 1 på uddannelsen har jeg behandlet smerter og andre problematikker ved hjælp af kropsterapi og Body SDS. Som kropsterapeut har jeg gennem min uddannelse lært en hel del teknikker og erfaret, at kroppen og det mentale har en sammenhæng. Derfor kan jeg arbejde med både det fysiske og psykiske, hvis man ønsker det. Det kan for eksempel være, hvis man lider af angst eller stress,” fortæller Theis Nielsen, der som noget nyt har introduceret NADA-nåle i kropsterapien.

Øreakupunktur
NADA-behandling bygger op øreakupunktur er særligt effektiv, hvis du oplever at have problemer med søvn, angst, stress eller en generel følelse af indre uro,” oplyser Theis, der i behandlingen sætter fem supertynde, sterile nåle i hvert øre. Nålene sidder i øret i 45 minutter, og virkningen er bedst, hvis du sidder helt stille og afslappet imens – uden brug af mobiltelefon eller andet.

Man kan også få NADA-kugler i ørerne, der kan sidde i flere dage, og således virker godt på eksempelvis søvnbesvær, angst og ryge- eller spisetrang.

Sund og behagelig sauna
Body Therapy i Ringsted tilbyder ydermere infrarød sauna, en behandlingsform som stadig flere har fået øjnene op for. Saunaen varmer langt ind i din krop og trænger gennem led, muskler og væv. Man føler en fantastisk velvære efterfølgende. Blandt de mange gode effekter af infrarød sauna er styrkelse af immunforsvaret, reduktion af smerter, pænere hud, lavere blodtryk og øget fedtforbrænding.

I modsætning til den traditionelle sauna, vi kender fra bl.a. svømmehallen, er den infrarøde sauna hverken fugtig eller varm. Derfor kan folk, der normalt ikke kan holde ud at gå i sauna, sagtens få glæde af behandlingen. Den behagelige dybdegående virkning gør, at man sveder ved relativt lave temperaturer – typisk mellem 45 og 65 grader.

sølvpartner