Kalstad
Lergravsvej 38
4100 Ringsted
28572512
mads_kalstad@hotmail.com

Kvalitetsbyggeri
Har du et hus, hvor taget har kendt bedre dage, og hvor døre og vinduer godt kunne trænge til en udskiftning? Så skal du kontakte din lokale tømrer Mads Kalstad, der med firmaet Kalstad hjælper både boligejere og virksomheder på hele Midtsjælland med udgangspunkt i hjembyen Ringsted.

Tagarbejde og vinduesudskiftninger er kun nogle af de opgaver, som Kalstad varetager. Han kan også hjælpe dig til et nyt køkken, et indbygget skab, en træterrasse eller en havelåge. Mads Kalstad har 10 års erfaring som tømrer og løser både de små og rutineprægede tømreropgaver og større komplekse renoveringer. Så uanset om du skal have skiftet et enkelt vindue, eller det er hele huset, der skal energirenoveres, er du velkommen til at kontakte Kalstad for et uforpligtende tilbud.

Ved hjælp af dygtige lokale samarbejdspartnere indenfor andre håndværksfag er din tømrer i Ringsted i stand til at varetage store opgaver i relation til nybyggeri og totalrenovering. Alle byggeprojekter funderes på grundig rådgivning og behovsafdækning, så du som kunde er sikret styr på pris, kvalitet og deadlines.

Nyt tag over hovedet
Har stormen lavet hul i taget eller skal hele taget skiftes ud? Drømmer du om en tagterrasse eller et tagetage? Taget er den mest udsatte flade på hele din bolig, da den gennem årene modstår alt fra sol, regn og vind til storme, skygge og fugt – og på et eller andet tidspunkt er det nødvendigt med en renovering eller et nyt tag. Måske kan din varmeregning blive mindre med en bedre loftsisolering? Måske er der ligefrem utætheder? Et professionelt tagtjek kan afgøre om det kan betale sig at styrke tagkonstruktionen.

Små sprossede vinduer eller store glaspartier
Med nye vinduer og døre kan dit hus få et nyt look. Samtidig vil en udskiftning af vinduer og døre formentligt gøre din bolig mere energieffektiv. Uanset hvilken type bolig, hvilken byggestil og hvilken alder din bolig har, kan Kalstad levere en kvalitetsløsning.

Du er altid velkommen til at få en professionel vurdering af dine vinduer og døre, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt med en udskiftning.

sølvpartner