Malerfirmaet MJ
Moseagervej 6 – Benløse
4100 Ringsted
60150349
info@malerfirmaet-mj.dk

Følg Malerfirmaet MJ på Facebook 

Fylder rummet med farve
”Fantastisk maler, top professionel og mødetroværdig! Samt en fantastisk flink fyr.”

Sådan lyder det fra en af kunderne hos Malerfirmaet MJ i Benløse, der har 16 års erfaring.

Malerfirmaet MJ varetager udvendigt og indvendigt malerarbejde i private hjem, erhvervsejendomme og offentlige bygninger. Med Morten Meyer Eriksen i spidsen udfører malerfirmaet i Benløse mange forskellige maleropgaver i Ringsted og omegn. Firmaet har også kunder i København, men bruger gerne mindre tid ved rattet på motorvejen til fordel for med malerværktøjet ude hos kunderne.

Malerfirmaets speciale er indfarvet spartel – en moderne og populær måde at give dine vægge et unikt og personligt udtryk. Med indfarvet spartel kan du skabe et væld af forskellige effekter, alt fra en glat og ensartet overflade til et råt og rustikt look.

”Du kan vælge mellem et bredt udvalg af farver, og du kan også kombinere forskellige farver og teknikker for at skabe et helt unikt udtryk,” fortæller Morten Meyer Eriksen, der elsker farver, og den varme de skaber i et rum.

God rådgivning, perfekt resultat
Kunderne er generelt blevet mere modige i farvevalget og vælger gerne markante farver og mønstre, men Malerfirmaet MJ løser også mange klassiske maleropgaver, hvor resultatet f.eks. er en skinnende og stilren hvid overflade. Uanset hvad du ønsker at opnå, kan de hjælpe dig med at skabe det perfekte udtryk til dine vægge – både ude og inde.

De har mange års erfaring med indfarvet spartel og kan hjælpe dig med at skabe det perfekte udtryk til dine vægge. Den tid er forbi, hvor man bare kan vælge mellem forskellige farver maling. I dag findes der uanede muligheder for at skabe smukke vægge med mønstre eller struktur, der giver rummet wow-faktor.

Malerfirmaet MJ følger med i de seneste trends og gør alt for at forstå kundernes behov og smag, og dermed kan de give en velfunderet rådgivning om både farver og teknikker.

Små og store forandringer
Trænger hele huset til et stilmæssigt løft, eller ønsker du blot en enkelt væg eller et enkelt værelse fornyet, er du meget velkommen til at kontakte malerfirmaet i Ringsted, der altid er leveringsdygtig i gode ideer til dine rum. Malerfirmaet MJ varetager både små og store forandringer i dit hjem og sætter farve på din tilværelse – såvel ude som inde.

Skal du flytte, tilbyder Malerfirmaet MJ hjælp, både i dit nye og dit gamle hjem. Trendy farver og tapeter kan gøre underværker for indretningen, så dit hus bliver hurtigere solgt. Der er nok at se til, når man skal flytte, og kan du flytte ind i et nyistandsat hus eller lejlighed, er det hele meget nemmere. Malerfirmaet MJ medbringer selv alt tilbehør til at udføre malerarbejdet, og udfører desuden alt renovering, der måtte opstå før malerarbejdet – såsom spartling og renovering af overflader samt opsætning af væv eller tapet.

Vil du som virksomhed gøre et godt førstehåndsindtryk, eller er du træt af at blive budt “velkommen” af den samme triste facade eller opgang, kan Malerfirmaet MJ også tilbyde maling eller tapetsering af trappeopgange og receptioner.

Malerfirmaet MJ svinger penslen i alle rum inkl. vådrum i dit hjem og på kontoret, og med 16 års erfaring er du sikret et perfekt stykke arbejde.

sølvpartner