Ringsted Tagdækning ApS
Jeppe Åkjærsvej 9
4100 Ringsted
29909063
mail@ringstedtag.dk

Følg Ringsted Tagdækning på Facebook

Din lokale tagdækker

Hos Ringsted Tagdækning møder du Daniel Stausholm. Daniel er født og opvokset i Ringsted. Han er uddannet lokalt, og han forbliver lokal.

Foruden stor lokalpatriotisme, sætter Daniel en ære i at udføre alle jobs til topkarakter. Med Ringsted Tagdækning får man en ordentlig, behagelig og fagligt dygtig mand på opgaven.

Aktuelt er Ringsted Tagdækning glade for at have budt lærlingen Freja velkommen, og en kvindelig lærling vækker særlig begejstring. Der findes nemlig under en håndfuld kvindelige tagdækkere i hele Danmark, trods faget udmærket kan udføres af såvel mænd som kvinder. Når bare man ikke er højdeskræk!

Tagpap er det sikre valg

Tagpap er et effektivt valg af tag til mange forskellige typer bygninger. Tagpap bruges på både flade tag og tage med rejsninger og vælges på mange industribygninger, butikker, lagerbygninger mm. Står du med et byggeprojekt i den branche, så kontakt gerne Ringsted Tagdækning for et godt tilbud.

Ringsted Tagdækning udfører alle jobs indenfor tagdækning, uanset om der er tale om et hus, en sidebygning, et skur eller andet. Det kan også være et legehustag, der trænger til en reparation.

Tagpap er et effektivt produkt til at holde tæt, og kan også bruges på jordniveau, som afdækning mellem jord og kælderrum, under terrasser mm.

Ringsted Tagdækning tilbyder serviceaftaler på dit tagpap, med et årligt sikkerhedscheck af tilstanden på dit tag. Har du et tag med mange år på bagen, giver det dig en tryghed at du ved præcis, hvornår taget trænger til reparation eller udskiftning.

Tagpap er også æstetik

I Ringsted tagdækning er det kærlighed til håndværket, der driver arbejdet. Som Daniel siger: Et tag skal ikke bare være tæt, det skal være flot! Tagpap vinder mere og mere ind som valg af tag på alle slags huse. Det hører ikke kun til på garager og flade tage. Produktet har et stilrent udtryk, der passer til mange arkitekttegnede og moderne huse.

Tagpap kan have forskellige udtryk, udover den klassisk sorte, glatte belægning, som bestemt også er et sikkert og holdbart valg. Men tagpap kommer i flere farver og kan lægges med forskellige metoder, der hver især giver helt forskellige stilmæssige udtryk. Hos Ringsted Tagdækning kan du få rådgivning om, hvilken belægning, der passer til den bygning, du skal have tag på.

Måske har du bemærket den form for sort tagpap, der hedder listelækning. Her ligger taget i lange vertikale linjer, med en forhøjet liste mellem pladerne. Det giver et meget moderne men samtidigt tidløst udtryk, der klæder både klassiske murstenshuse, historiske bygninger og arkitekttegnede huse.

Endelig kan tagpap lægges med den metode, der hedder shingles. Her får taget et sekskantet mønster i belægningen, hvilket giver et godt spil og meget smukt udtryk.

Kærlighed til håndværket

Uanset hvilken metode du vælger, går Ringsted Tagdækning ikke på kompromis med kvaliteten. Et tag skal se flot ud, uanset hvor det ligger, på et hus, en garage eller en kontorbygning.

Hos Ringsted Tagdækning mødes du med en kærlighed til håndværket og en stolthed i at levere et godt stykke arbejde. Som Daniel siger: Vi går ikke før det spiller.

 

sølvpartner