Meicker Rengøring
Balstrupvej 27
4100 Ringsted
53547747

Følg Meicker Rengøring på Facebook 

”Hurtig og effektiv – det dur bare!”
Sådan lyder det fra en af kunderne hos Meicker Rengøring i Ringsted. Firmaet er opkaldt efter ejeren Mie Meicker, der har boet i Ringsted, siden hun var tre år. I 2019 etablerede hun rengøringsvirksomheden, som i 2021 blev medlem af Dansk Erhverv – dansk service, og dermed en del af REN Garanti – din sikkerhed for kvalitet og ordnede forhold, med overenskomst hos 3F.

Meicker Rengøring har specialiseret sig i erhvervsrengøring, og fra Ringsted kører bilerne rundt til kunder på hele Sjælland.

Med over 12 års erfaring med erhvervsrengøring kan Meicker Rengøring i Ringsted levere en professionel løsning, uanset hvad jeres rengøringsbehov er – og det til meget konkurrencedygtige priser.

Miljøvenlig rengøring
Det er også en bæredygtig løsning, for firmaet bruger kun svanemærkede rengøringsprodukter til gavn for både naturen og de mennesker der skal opholde sig i det rengjorte rum.

De bruger gulvklude af microfiber, der nemt tager resten af snavset med op, som kosten ikke får med første gang. Deres fladmopper er svanemærkede microfibermopper, der gør det nemt at opsamle større partikler, såsom snavs, jord og grus.

”Alle vores medarbejdere har fået et kursus i miljø, så de ved hvor meget rengøringsmiddel og vand der skal bruges til de forskellige arbejdsopgaver, og hvad man gør af det resterende vand,” oplyser Mie Meicker.

Klar kommunikation om opgaveløsningen er vigtig for Meicker Rengøring.

”Hos os er det et krav at man kan tale, læse og forstå dansk, da vi dermed opnår en bedre kvalitet af rengøringen,” meddeler Mie Meicker, der under ingen omstændigheder vil gå på kompromis med kvaliteten.

Trappevask
Også ejendomme hører til kundekredsen hos Meicker Rengøring, der har mange års erfaring med at vaske trapper. De kan således tilbyde en grundig vask af trapper i topklasse. Man føler sig bare mere velkommen, når trappeopgangen er skinnende ren, og både virksomheder og ejendomme gør året rundt brug af Meicker Rengørings ekspertise i trappeopgange.

De bruger kost og støvsuger til trappeopgange. Baluster, gelænder, lamper, vinduskarme og indendørs postkasser bliver tørret af månedligt. Hvis beboerne tillader det, rengøres også under måtterne. En gang om året, typisk om foråret, foretages en hovedrengøring, der bl.a. omfatter nedfejning af lofter og aftørring af vægge.

De tilbyder også vinduespudsning/vask inde og ude op til 5. sal – så kan man få hele rengøringspakken ét sted.

Meicker Rengøring har ydermere stor erfaring med rengøring af kontorer samt rengøring efter håndværkere eller flytning.

Kontakt Meicker Rengøring for et uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave.

sølvpartner