Mental Sundhed
v/ Christina Dilling Munk

Sct. Hansgade 24, 2. sal, 4100 Ringsted

Ringsted station, 1. sal, 4100 Ringsted

2289 9118
christina@dilling.dk

Følg Mental Sundhed på Facebook

Passioneret psykoterapeut i Ringsted
Har du brug for at blive bedre til at håndtere stress, lider du af angst og depression, eller ønsker du at forbedre dine personlige, familiære eller arbejdsmæssige relationer? Et forløb hos en dygtig psykoterapeut kan løse mange problemer.

Christina Dilling Munk er en erfaren og kvalificeret psykoterapeut i Ringsted, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål og opbygge et bedre mentalt helbred. Sin virksomhed kalder hun Mental Sundhed, for det er netop dette, der er målet med terapien.

Christina Dilling Munk er en passioneret psykoterapeut, der brænder for at hjælpe sine klienter, uanset om de søger parterapi, individuel terapi eller mental træning og mindfulness. Hendes tilgang til psykoterapi er baseret på sundhedsfremme og styrkebaseret tilgang. Hun hjælper sine klienter med at opbygge mentale redskaber og strategier, der giver dem mulighed for at tackle udfordringerne i livet på en mere positiv og konstruktiv måde.

Flere forskellige metoder
Christina Dilling Munk har en bred vifte af kompetencer og erfaringer. Hun har mere end 15 års ledelseserfaring i faget og har arbejdet med mental sundhedsfremme i mange år. Hun er uddannet cand. mag. i psykologi, sundhedsfremme og sundhedsstrategier. Desuden har hun en psykoterapeutisk overbygning og en par- og familieterapeutisk overbygning samt er kombineret mindfulness og hypnoseinstruktør og terapeut.

Christinas tilgang til psykoterapi er baseret på en bred vifte af sundhedsfremmende metoder, herunder hypnose, mindfulness, supervision og coaching. Hun tilbyder således både individuel psykoterapi, parterapi og familieterapi og tilpasser behandlingen til den enkelte klient. Hendes tilgang er altid varm, nærværende og empatisk, og hun har hjulpet mange mennesker med at overvinde personlige udfordringer og konflikter samt opnå en højere livskvalitet.

”Min tilgang er, at vi i dag ser mange forskellige udfordringer, og at det ofte er forskellige metoder, der virker for det enkelte mennesker, og at det postmoderne menneske i dag møder en mangfoldighed af udfordringer,” siger Christina Dilling, der tilbyder psykoterapi både som online og fysiske sessioner.

Nærværende og empatisk
Christina skaber et trygt og støttende miljø for sine klienter, hvor de kan dele deres udfordringer og bekymringer frit. Hendes nærværende og empatiske tilgang giver klienterne mulighed for at føle sig trygge og åbne op for at arbejde med deres udfordringer.

”Mit mål er at hjælpe klienterne med at fokusere på deres styrker og ressourcer, så de kan finde en vej frem i livet. Ved at fokusere på det positive og opbygge tillid og selvværd, hjælper jeg mine klienter med at forbedre deres mentale sundhed,” tilføjer hun.

Søger du en dygtig psykoterapeut i Ringsted, må du ikke tøve med at kontakte Christina Dilling Munk.

Du kan kontakte Mental Sundhed via hjemmesiden, sende en mail til christina@dilling.dk eller ringe på tlf. 2289 9118.

Christina Dilling Munk

sølvpartner